Γεωργούλης: Πότε τον κατήγγειλε το θύμα – Τι είδε και την εξόργισε – Φέρεται πως υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα

 Γεωργούλης: Πότε τον κατήγγειλε το θύμα – Τι είδε και την εξόργισε – Φέρεται πως υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα

Λεπτομέρειες αλλά και αποκαλυπτικά στοιχεία για το πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε η υπόθεση της καταγγελίας εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση έδωσε στην δημοσιότητα το Live News. Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε για τον μέχρι χθες ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν την κακοποίηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλέστηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πράγματι υπήρξε η καταγγελία το 2020 στις βελγικές αρχές. Όμως, δεν είχε προσδιοριστεί απόλυτα η ταυτότητα του θύτη. Αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2021 όταν το θύμα είδε τον Αλέξη Γεωργούλη στο πλαίσιο του #MeToo να παίρνει θέση.

Το θεώρησε υποκριτικό και εξοργιστικό και προχώρησε στην καταγγελία με τον προσδιορισμό της ταυτότητάς του.

Δίνοντας το πλαίσιο της εποχής που διαδραματίστηκαν όλα αυτά το 2020 άρχισαν οι εγκλεισμοί λόγω πανδημίας και οι Έλληνες ευρωβουλευτές γύρισαν στην Ελλάδα και συμμετείχαν στις εργασίες μέσω τηλεδιασκέψεων. Μάλιστα, ο κ. Γεωργούλης είχε δεχθεί και κριτική από το ίδιο του το κόμμα γιατί εργαζόταν κανονικά στην Ελλάδα στον τομέα του. 

Οι εμφανίσεις του όπου έπαιρνε θέση για το #MeToo ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021. Η έρευνα των βελγικών αρχών άρχισε να τρέχει μετά το τέλος του 2021 – 2022 και υπάρχουν ερωτήματα για τις καθυστερήσεις.

Πληροφορίες για δεύτερη καταγγελία

Για το αν υπάρχει και άλλη καταγγελία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται πως το 2019 είχε κληθεί να εργαστεί μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη η οποία έκανε μια μαθητεία εκεί. Αυτή φαίνεται να έχει παραπονεθεί ότι υπήρξε μια απόπειρα παρενόχλησης από τον κ. Γεωργούλη. Ρωτήθηκε από στελέχη του ευρωκοινοβουλίου τι έχει συμβεί αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Και μάλιστα ο συνεργάτης του κ. Γεωργούλη που είχε μεσολαβήσει για να δουλέψει εκεί η κοπέλα έχει επίσης αποχωρήσει από το πλευρό του.

Σχετικά Άρθρα