Ακάρ: “Όσοι δεν βλέπουν τη δύναμη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα τη δουν και θα την ακούσουν”

 Ακάρ: “Όσοι δεν βλέπουν τη δύναμη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα τη δουν και θα την ακούσουν”

Ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΡ στην περιφέρεια Καϊσερί, δήλωσε ότι το νέο απόκτημα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, TCGAnadolu, θα ανοίξει αύριο τις πύλες του για τους πολίτες στην Κωνσταντινούπολη ,ανακοινώνοντας ότι «μετά την [περίοδο] επίσκεψης, θα πλεύσει προς τη Μαύρη Θάλασσα με την υποστήριξη της Πολεμικής μας Αεροπορίας», προσθέτοντας ότι «όσοι δεν βλέπουν τη δύναμη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα τη δουν και θα την ακούσουν».

Ο Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος έγινε δεκτός με συνθήματα όπως ο «κατακτητής του Αζερμπαϊτζάν», συνομίλησε με πολίτες κατά την προεκλογική του περιοδεία και δήλωσε ότι συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά υπό την ηγεσία του Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να καταστήσουν ισχυρότερη μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία και τόνισε ότι προσπαθούν να επιτύχουν το στόχο με μεγάλα βήματα, προσθέτοντας ότι «τα σύνορά μας είναι πολύ ασφαλή, βιώνοντας την ασφαλέστερη περίοδο στην ιστορία της Δημοκρατίας».

Αναφερόμενος στις επιτυχίες που επιτεύχθηκαν στην εγχώρια και εθνική αμυντική βιομηχανία υπό την ηγεσία και την ενθάρρυνση του Προέδρου Ερντογάν, ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι «μεγάλα βήματα έχουν γίνει στην αμυντική μας βιομηχανία τα τελευταία 20 χρόνια». Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Τώρα κατασκευάζουμε τα ελαφρά όπλα, τα τεθωρακισμένα οχήματα, τα πλοία, τα ελικόπτερα με τις εγχώριες και εθνικές μας δυνατότητες και έχουμε UAVs/SUAVs/TUAVs. Δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε UCAVs από το εξωτερικό παρόλο που πληρώναμε γι’ αυτά για χρόνια. Τώρα τα κατασκευάζουμε και τα εξάγουμε. Οι επιτυχημένες δραστηριότητές μας στην αμυντική βιομηχανία συνεχίζονται».

Μιλώντας για το «TCG Anadolu», ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι «είναι μια μεγάλη δύναμη για τη χώρα μας και τις φιλικές και αδελφικές χώρες τόσο σε περιόδους κρίσης όσο και σε περιόδους ειρήνης».

Σχετικά Άρθρα