• 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονιστική επιστολή 13χρονου για τον Ανδρέα Ηλιάδη: “Επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν, εμένα”

 Συγκλονιστική επιστολή 13χρονου για τον Ανδρέα Ηλιάδη: “Επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν, εμένα”

Δεκατριάχρονος από την Πάτρα έστειλε επιστολή για τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη στην οποία αναφέρει πώς ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, έσωσε τη ζωή του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Ο 13χρονος, Αλέξανδρος Τζανίδης έστειλε την επιστολή στο tempo24 με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας για τον γιατρό στην πολύκροτη δίκη.

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Τζανίδης 13 ετών αναφέρει στην επιστολή του:

«Με αφορμή την άδικη επίθεση προς το πρόσωπο του Ανδρέα Ηλιάδη από γνωστό δικηγόρο που προβλήθηκε στα κανάλια, παρακαλώ να του μεταφέρετε τα παρακάτω:

Είμαι ο Αλέξανδρος και σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια είχα την ατυχία να μπω στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου αλλά και την τύχη να βρεθεί στο δρόμο μου ένας εξαίρετος ΓΙΑΤΡΟΣ μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με παρέλαβε μέσα στη νύχτα και από την πρώτη στιγμή μαζί με την ομάδα του έπεσε πάνω μου για να σωθώ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός έδινε τον δικό του αγώνα σαν να ήμουν ο γιος του… έτσι αντιμετωπίζει κάθε παιδί που αναλαμβάνει… σαν να είναι δικό του παιδί… χωρίς εξαιρέσεις…

Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έδινε συνέχεια κουράγιο στους γονείς μου μα πάνω απ’ όλα, όταν λύγιζαν, τους έδινε ΕΛΠΙΔΑ!

Κύριε Ανδρέα Ηλιάδη θα σου χρωστώ για πάντα ευγνωμοσύνη γιατί επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους……. ΕΜΕΝΑ».