Η πρώτη αντίδραση της Σπυροπούλου για την παράσυρση ηλικιωμένης

 Η πρώτη αντίδραση της Σπυροπούλου για την παράσυρση ηλικιωμένης

Μία γυναίκα ηλικίας 64 ετών παρέσυρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου σε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στα νότια προάστια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η παρουσιάστρια κινείτο στην οδό Βασιλέως Παύλου με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Βούλας, όταν παρέσυρε και χτύπησε με το Ι.Χ. της μία γυναίκα, που σύμφωνα με την Τροχαία βρισκόταν εκτός της διάβασης πεζών.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ η οικογένειά της υποστηρίζει ότι κινούνταν πάνω στη διάβαση πεζών.

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε τη ζώνη της, ενώ το αλκοτέστ που της έγινε, βγήκε αρνητικό.

Το σημείο του τροχαίου:

Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που παρασύρθηκε

Η γνωστή παρουσιάστρια την επισκέφθηκε και χθες και σήμερα στο νοσοκομείο. Ο σύζυγος της τραυματία μίλησε στην εκπομπή «Tlive», για την κατάσταση της 64χρονης.

Όπως είπε, νοσηλεύεται με κατάγματα στο ισχίο και στην ωμοπλάτη. Δεν μπορεί να περπατήσει, να αυτοεξυπηρετηθεί και να σηκώσει το ένα χέρι. Επιπλέον, έχει χτυπήματα στο κεφάλι και στο πηγούνι.

Η γυναίκα περιμένει τα αποτελέσματα της αξονικής, για να χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο.

Αναφερόμενος στις συνθήκες του τροχαίου, ο σύζυγος της 64χρονης είπε ότι «είναι λάθος» ο ισχυρισμός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ότι η γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο. «Ήταν κοντά στη διάβαση πεζών. Μου είπε ότι κοίταξε δεξιά και αριστερά…».

Η πρώτη αντίδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

To TLIFE ήρθε σε επικοινωνία με την παρουσιάστρια, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη αντίδραση για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε ότι δεν γνώριζε τα δημοσιεύματα και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα γράφονται, καθώς βρισκόταν μαζί με τον τεσσάρων μηνών γιο της.

Στην εκπομπή «Tlive» παρενέβη ο δικηγόρος της γνωστής παρουσιάστριας, ο οποίος τόνισε ότι το αυτοκίνητο κινούταν με ταχύτητα σχεδόν μηδενική.

Σχετικά Άρθρα