ΣΥΡΙΖΑ για Ανεξάρτητες Αρχές: “Το τελευταίο επεισόδιο της κυβερνητικής σαπουνόπερας – Το τραγελαφικό σίριαλ τελειώνει στις 21 Μαΐου”

 ΣΥΡΙΖΑ για Ανεξάρτητες Αρχές: “Το τελευταίο επεισόδιο της κυβερνητικής σαπουνόπερας – Το τραγελαφικό σίριαλ τελειώνει στις 21 Μαΐου”

Σε κοινή τους δήλωση, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης και Μ. Χατζηγιαννάκης, επιτέθηκαν στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την τροπολογία για τις ανεξάρτητες αρχές.

Στην δήλωση τους αναφέρουν πως με την απόσυρση της τροπολογίας στη ΝΔ «προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα», κάνοντας λόγο επίσης για «κατάρρευση του επιτελικού ανεκδότου Μητσοτάκη».

Η κοινή δήλωση των Ζαχαριάδη, Χατζηγιαννάκη

«Προβλήθηκε σήμερα το τελευταίο επεισόδιο της σαπουνόπερας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το επεισόδιο από τις Νεοδημοκρατικές ιστορίες, που προβλήθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Βουλή με θέμα την τροπολογία για τις ανεξάρτητες αρχές, την οποία πήρε πίσω η κυβέρνηση πριν καν συζητηθεί το νομοσχέδιο, ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία θα είναι το τελευταίο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Από τη μια διαβάζουμε από το ρεπορτάζ ότι ο εμπνευστής της εν λόγω τροπολογίας Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν σε συμφωνία με τους επικεφαλής των ανεξάρτητων αρχών και από την άλλη ο Αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών υπονόησε ότι του φόρτωσαν τη λάθος τροπολογία. Οι εσωτερικές έριδες της ΝΔ, όμως, δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Πολλώ δε μάλλον τους θεσμούς της χώρας μας που πλήττονται ποικιλοτρόπως από την κυβέρνηση της ΝΔ, στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να συγκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το τραγελαφικό σίριαλ της κυβέρνησης της ΝΔ ευτυχώς τελειώνει με τις εκλογές 21 Μαΐου και επειδή στην κυβέρνηση το γνωρίζουν προσπαθούν να σώσουν με την εν λόγω απόσυρση τα ασυμμάζευτα. Το επιτελικό ανέκδοτο Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει και τα στελέχη της ΝΔ προσπαθούν να σώσουν τους εαυτούς τους.

Ως εδώ όμως. Η αλήθεια επιτέλους θα λάμψει.

Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ευτυχώς για το κράτος δικαίου της χώρας μας, θα σεβαστεί και θα βοηθήσει το έργο των ανεξάρτητων αρχών, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης στον τόπο μας.»

Σχετικά Άρθρα