Η BOX NOW γιορτάζει… και αλλάζει το φετινό Πάσχα!

 Η BOX NOW γιορτάζει… και αλλάζει το φετινό Πάσχα!

Στέλνεις ό,τι θες, όπου θες… και κερδίζεις και δώρα!

Εντάξει, το Πάσχα είναι προ των πυλών… Και αν θες να είσαι ο καλύτερος νονός, «Μην το πεις ούτε του παπά!». Γιατί; Γιατί αυτό το Πάσχα δεν χρειάζεται να ψάχνεις τρόπο να στείλεις λαμπάδα στο βαφτιστήρι και δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Με την υπηρεσία άμεσης αποστολής δεμάτων της BOX NOW στέλνεις ό,τι θες, όπου θες, εντός 2 ημερών. Και μάλιστα, για να γιορτάσουμε το Πάσχα όλοι μαζί, με τον κωδικό EGG30 κερδίζεις έκπτωση 30% σε κάθε σου αποστολή μέχρι και 23/4.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Επειδή, το Πάσχα θέλει εκτός από βρώση και..ψώνια, αγόρασε ό,τι θες από το αγαπημένο σου e-shop μέχρι 23/4, παράλαβε το με BOX NOW και μπες αυτόματα στην κλήρωση για:

•20 δωροεπιταγές των 50€ στο δίκτυο μας και
•50% έκπτωση για έναν μήνα σε όλες τις αποστολές δεμάτων προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Όχι, δεν τελείωσαν οι πασχαλινές εκπλήξεις. Ο Απρίλιος εκτός των πολλών εορτών είναι και ο μήνας του βιβλίου. Συγκεκριμένα, στις 2/4 ήταν η ημέρα παιδικού βιβλίου, και στις 23/4 είναι η ημέρα βιβλίου και εμείς στην BOX NOW βρήκαμε ευκαιρία να το γιορτάσουμε μαζί σας.

Για αυτό σας λέμε think…outside the book! Δηλαδή, διάλεξε το βιβλίο που επιθυμείς από το αγαπημένο σου e-shop μέχρι 30/4, παράλαβε το με BOX NOW και μπες αυτόματα στην κλήρωση για 1 ταξίδι 2 ατόμων στην χώρα με τους περισσότερους συγγραφείς, την Ισλανδία! Φέτος το Πάσχα είναι ευκαιρία να γιορτάσεις, να αγοράσεις, να διαβάσεις και να ταξιδέψεις με την BOX NOW.

Η ΒΟΧ ΝΟW είναιη «πράσινη» καινοτόμος start up η οποία εδώ και ένα χρόνο φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 140 περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες και Δράμα, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα. Με τη BOX NOW «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».

Σχετικά Άρθρα