Υπόθεση βιασμού στη Κρήτη: Η μητέρα του τράπερ λέει πως είναι αθώος – Τι δήλωσε το θύμα

 Υπόθεση βιασμού στη Κρήτη: Η μητέρα του τράπερ λέει πως είναι αθώος – Τι δήλωσε το θύμα

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε βάρος μιας 19χρονης αντιμετωπίζει ένας πασίγνωστος τράπερ και δύο συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, η ποινική δίωξη αφορά τον 24χρονου γνωστού τράπερ, έναν 23χρονο Έλληνα καθώς επίσης και έναν 30χρονο ομογενή από την Αλβανία.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, όπως έχει γίνει γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4.

Η μητέρα του 24χρονου μίλησε στον Alpha αναφορικά με την υπόθεση όπου επισήμανε: «Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται».

Της έδωσαν ναρκωτικά και τη βίασαν – Τι είπε το θύμα για τον τράπερ

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της περασμένης Κυριακής η 19χρονη βρισκόταν σε μπαρ της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, ηλικίας 24, 30 και 23 ετών, εκ των οποίων ο ένας γνωστός τράπερ, τα οποία βρίσκονταν στην Κρήτη στο πλαίσιο συναυλίας.

Στο τέλος της βραδιάς έφυγε από το μαγαζί με τον έναν από αυτούς και πήγαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, ξαφνικά στο δωμάτιο βρέθηκαν και οι άλλοι δύο. Δύο εξ αυτών φέρεται να τη βίασαν, ενώ ο τρίτος ελέγχεται από τις αρχές για το τι έκανε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η 19χρονη στην κατάθεσή της κατήγγειλε πως από τον συνεργάτη του τράπερ οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο, όπου της προσέφερε κάνναβη και αφού περιήλθε σε κατάσταση ανικανότητας να αντιδράσει, ο τράπερ μαζί με το τρίτο άτομο τη βίασαν.

Σημειώνεται ότι έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας, ενώ το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου διενεργεί την προανάκριση.

Σχετικά Άρθρα