Έγινε το “έλα να δεις” με Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη: “Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;”

 Έγινε το “έλα να δεις” με Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη: “Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;”

Χαμός έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η διακοπή του Στέφανου Κωνσταντινίδη ενώ μιλούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προκάλεσε έναν άνευ προηγουμένου καβγά μεταξύ τους. Το θέμα που συζητούσαν ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη.

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο περιοχές που μπορείς να κάνεις χιούμορ» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε με συνέπεια ο παρουσιαστής να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής. «Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Δεν θα το δεχτώ! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ» ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ήρεμα εσύ. Εσύ μην μιλάς!» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν ήδη εκνευρισμένος. «Θα σου δώσω τον λόγο Στέφανε, εγώ τι κάνω εδώ; Διακοσμητική είμαι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πριν από λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά» φώναζε ο δημοσιογράφος, που ήταν εκτός εαυτού και χτυπούσε συνεχώς το χέρι του στο τραπέζι.

«Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μην τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από το πλατό, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σηκώνεται για να προλάβει τυχόν αντιδράσεις και την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά διαφημιστικό διάλειμμα.

Μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Είμαστε εντάξει αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Μας συγχωρείτε για την ένταση πριν αλλά όπως μπορεί να τσακωθούμε στο γραφείο μεταξύ μας, συμβαίνει προσωπικά. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και πάμε να προχωρήσουμε…».

Σχετικά Άρθρα