Ανδρουλάκης: Θα ανακοινώσει τον “άγνωστο Χ” για πρωθυπουργό; – Η πρωτότυπη καμπάνια- τρολάρισμα στα social media (vid)

 Ανδρουλάκης: Θα ανακοινώσει τον “άγνωστο Χ” για πρωθυπουργό; – Η πρωτότυπη καμπάνια- τρολάρισμα στα social media (vid)

«Ποιον έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης; Σύντομα η απάντηση», αναφέρεται σε βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στα social media.

Η κίνηση αυτή της Χαριλάου Τρικούπη εκλαμβάνεται ως προαναγγελία απάντησης στην ερώτηση που κυριαρχεί στα ΜΜΕ για τη στάση του ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο που θα προτείνει για επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Αποτελεί, πάντως, μία επικοινωνιακή ενέργεια που επιχειρεί να κεφαλαιοποιησει τον θόρυβο που έχει προκαλέσει η δήλωση Ανδρουλάκη “ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Τσίπρα”, και την επίθεση που δέχεται από τη Ν.Δ ότι προτείνει τον “άγνωστο Χ”.

Δεν είναι βέβαιο πως ο Νίκος Ανδρουλάκης σκοπεύει να δημοσιοποιήσει πρόταση με όνομα για την θέση του υποψήφιου πρωθυπουργού, κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πρωτοτυπία, ωστόσο η κίνηδη δημιουργεί εύλογο ενδιαφέρον και βάζει το ΠΑΣΟΚ εκ νέου στις συζητήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει πει πολλές φορές ότι μεταξύ άλλων προϋποθέσεων ώστε να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη των εκλογών θα πρέπει να μην είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας, για τους οποίους λέει ότι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Σχετικά Άρθρα