Θεοδωρικάκος κατά Τσαπανίδου: “Μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας”

 Θεοδωρικάκος κατά Τσαπανίδου: “Μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας”

Σε σφοδρή επίθεση κατά της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, προχώρησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας στις κατηγορίες περί μη προστασίας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας, εκτοξεύοντας πρωτοφανή ψέματα και συκοφαντίες, παίζοντας μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στο δράμα ενός 12χρονου παιδιού. Για τα περί συγκάλυψης υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι 22 άτομα παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη και 21 είναι ήδη στη φυλακή για αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Η Ελληνική Αστυνομία έφερε τα πάντα στην επιφάνεια με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Θα όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει μία συγγνώμη, αλλά αυτή είναι μία λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό τους. Σε ό,τι αφορά στο περιστατικό που καταγγέλθηκε η Ελληνική Αστυνομία έχει εκδώσει ανακοίνωση που πρέπει να γίνει σεβαστή, σε κάθε της λεπτομέρεια», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από όλους «να είναι πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί μιλάμε για τη ζωή ενός κακοποιημένου παιδιού».