• 28 Μαρτίου, 2024

ΗΠΑ: 5χρονη πήρε το κινητό της μητέρας της και αγόρασε παιχνίδια πολλών χιλιάδων δολαρίων από την Amazon

 ΗΠΑ: 5χρονη πήρε το κινητό της μητέρας της και αγόρασε παιχνίδια πολλών χιλιάδων δολαρίων από την Amazon

Μια μητέρα από τη Μασαχουσέτη έπαθε σοκ όταν πακέτα της Amazon αξίας χιλιάδων δολαρίων άρχισαν να καταφθάνουν στο κατώφλι της στις αρχές της εβδομάδας. Ο ένοχος ήταν ένα ζωηρό 5χρονο παιδί που είχε στιγμιαία πρόσβαση στο τηλέφωνο της μαμάς.

Η Lila Varisco, 5 ετών, δήλωσε ότι αγόρασε 10 μοτοσικλέτες «επειδή ήθελα μία». «Παρήγγειλε πέντε ροζ μοτοσικλέτες, πέντε μπλε μοτοσικλέτες, 10 ζευγάρια μπότες καουμπόισσας και ένα τζιπ», δήλωσε η μαμά του κοριτσιού, Jessica Nunes.

Η ίδια η Lila παρήγγειλε καλούδια αξίας άνω των 3.000 δολαρίων και η μαμά της είπε ότι δεν είχε ιδέα – και όλα αυτά χάρη στο Amazon. «Απλά πατάς το κίτρινο κουμπί και πατάς το καφέ κουμπί», είπε το κορίτσι. Η Nunes είπε ότι θυμάται να δίνει στη Lila το τηλέφωνό της για να παίζει κάποια παιχνίδια στο αυτοκίνητο, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

«Είχα κοιτάξει πίσω εκείνη την εποχή. Ήταν γύρω στις 9:30, δηλαδή ακριβώς την ώρα που ήμασταν στο αυτοκίνητο», δήλωσε η Nunes. «Έτσι δεν ήταν δόλος. Ήταν μόνο αυτό. Τα ποδήλατα και το τζιπ έφτασαν περίπου στα 3.180 δολάρια. Μόνο οι μπότες ήταν περίπου 600 δολάρια».