Αποστάσεις Μπακογιάννη από την πόλωση: “Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από τη… “βίλα Ραγκούση”

 Αποστάσεις Μπακογιάννη από την πόλωση:  “Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από τη… “βίλα Ραγκούση”

Αποστάσεις από τον ντόρο που έχει προκληθεί, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Political για την “βίλα Ραγκούση” στην Πάρο, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη. Το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας έκανε λόγο για “βίλα που ο Γιάννης Ραγκούσης διατηρεί στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους”, με τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως πρόκειται για δάνειο που δικαιούνταν και πήρε η σύζυγός του το 2007, επί ΝΔ και αποπληρώθηκε το 2011.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε μάλιστα ότι στέλνει εξώδικο στην εφημερίδα Political, λέγοντας πως αν δεν ανακαλέσουν θα προσφύγει στα δικαστήρια. Έκανε λόγο για κατασυκοφάντησή του με χυδαία ψέματα, φτηνούς αντιπερισπασμούς και αποτυχημένους συμψηφισμούς, απαντώντας στη ΝΔ που ζήτησε με ανακοίνωσή της την παραίτησή του.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα στον δημόσιο διάλογο, αναφερόμενη φυσικά στις μετεκλογικές συνεργασίες.

“Δεν έχω, για να είμαι τελείως ειλικρινής, εικόνα για την βίλα του Γιάννη Ραγκούση, και δεν θέλω να μπω σε αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

“Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι από την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια κυβέρνηση στην περίπτωση που είναι πρώτος, με τον κ. Ανδρουλάκη, με τον κ. Ανδρουλάκη να λέει χωρίς πρωθυπουργό τον Τσίπρα” τόνισε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Προσέθεσε δε ότι “σοβαρή πρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης είναι να υπάρξει αύριο το πρωί μια πρόταση που να είναι αξιόπιστη. Με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα κόμματα σήμερα, αυτό δεν βγαίνει.

“Είμαι σίγουρη ότι θα πάμε σε δεύτερες κάλπες με πλειοψηφικό διότι θεωρούμε ότι οι αριθμοί δεν θα βγάλουν σταθερή κυβέρνηση με την απλή αναλογική.

“Αντίθετα με το πλειοψηφικό υπάρχουν δύο πιθανότητες: Να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ ή θα κάνουμε ειλικρινή προσπάθεια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ”.

Σχετικά Άρθρα