Γιάννενα:  Προσπάθησαν να λιντσάρουν στον 29χρονο που ασέλγησε στον 4χρονο

 Γιάννενα:  Προσπάθησαν να λιντσάρουν στον 29χρονο που ασέλγησε στον 4χρονο

Μέσα σε κλίμα έντασης ξεκίνησε στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η δίκη του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Ειδικότερα, τη στιγμή της άφιξης του 28χρονου στο στρατοδικείο, εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του 4χρονου τον αποδοκίμασαν άγρια και προσπάθησαν να του επιτεθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ασελγούσε στο παιδί από την 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου 2021. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μέσα από τις ζωγραφιές του μικρού αγοριού.

Χθες, Τρίτη (28/3) εξετάστηκαν η μητέρα, η θεία και η γιαγιά του μικρού αγοριού. Η μητέρα έδωσε έμφαση στο πώς διαπίστωσε τις πράξεις του κατηγορουμένου κάνοντας λόγο για αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της, για σοκαριστικές ζωγραφιές που έκανε, αλλά και όσα το ίδιο το παιδί είπε στους γονείς του και επανέλαβε στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγους.

Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται να καταθέσει η μητέρα του 28χρονου και νταντά του 4χρονου εκείνη την περίοδο, η οποία διώκεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Επίσης, αναμένεται να καταθέσουν και μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ πρόκειται να απολογηθεί και ο κατηγορούμενος.

Σχετικά Άρθρα