Γιατροί της Λήμνου κατά Γκάγκα:” Ήλθες, είδες, απήλθες. Λύσεις δεν υπήρξαν “

 Γιατροί της Λήμνου κατά Γκάγκα:” Ήλθες, είδες, απήλθες. Λύσεις δεν υπήρξαν “

Μόνο «θερμά και ωραία λόγια χόρτασαν», όπως λένε χαρακτηριστικά, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λήμνου, το οποίο επισκέφθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με αφορμή την επίσκεψή της ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο νησί, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

«Πριν τη δοξολογία και την παρέλαση, επισκέφτηκε για λίγο και το νοσοκομείο. Είδε την κατάσταση, περιηγήθηκε στο νοσοκομείο, άκουσε προβλήματα. Απήλθε κάνοντας δηλώσεις», σημειώνει η Ένωση Γιατρών Λήμνου, σε ανακοίνωση για την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

«Ο κόσμος σκηνή, ο βίος πάροδος. Ήλθες, είδες, απήλθες», προσθέτουν και συμπληρώνουν με νόημα: «Παρόλα αυτά, την ευχαριστούμε θερμά για τα ωραία λόγια. Ο λόγος της μας χόρτασε, αλλά το «ψωμί» της δεν το είδαμε. Λύσεις δεν υπήρξαν, για κανένα από τα προβλήματα». 

Και συνεχίζουν: «Περίσσεψαν οι έπαινοι και τα χαμόγελα. Ευπρόσδεκτα, αλλά ατελέσφορα. Προφανώς η κ. Γκάγκα ήλθε στη Λήμνο για την παρέλαση κι όχι για το νοσοκομείο, από το οποίο έκανε ένα γρήγορο πέρασμα. Ίσως για να προετοιμάσει το έδαφος για την περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου με το νέο χάρτη υγείας». 

Σχετικά Άρθρα