Εκδήλωση Β2Β – Παρουσίαση από την Premium Brands των COPPA COCKTAILS

 Εκδήλωση Β2Β – Παρουσίαση από την Premium Brands των COPPA COCKTAILS

Παρουσίαση των Coppa Cocktails πραγματοποιήθηκε από την Premium Brands χθες Δευτέρα 27/3/2023, στο Ανφάν Γκατέ, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, στη Θεσσαλονίκη.  Πρόκειται για μια σειρά από 10 βραβευμένα ready to drink Cocktails, φτιαγμένα από επαγγελματίες bartenders και από 100% φυσικά υλικά, τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση για ξενοδοχεία & resorts (all inclusive, mini bars),  χώρους εστίασης, catering και μεγάλα events.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, της εστίασης, εταιριών διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και F&B managers μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναλυτική παρουσίαση από τον Σάκη Ανδρώνη, υπεύθυνο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, των Coppa Cocktails, της γκάμας και των πλεονεκτημάτων τους για τον επαγγελματία, καθώς πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα, που παράγονται στην Ολλανδία και δεν απαιτούν καμία άλλη προετοιμασία εκτός από την προσθήκη πάγου, εξοικονομούν χρόνο και κόπο για το προσωπικό, έχουν σταθερή γεύση και μειωμένο κόστος κατά 50% για την επιχείρηση, αποθηκεύονται εύκολα και δεν αλλοιώνονται.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία συνοδεία, εκλεκτών finger-foods, να συμμετέχουν σε γευστική δοκιμή  και να αξιολογήσουν τα Coppa Cocktails που προσφέρθηκαν:

Mojito • Pina Collada • Strawberry Daquiri • Sex on the beach •

Passion Fruit Martini • Mai Tai • Grazioso Spritz

Εντύπωση προκάλεσαν η όμορφη παρουσίαση των Cocktails, αλλά και οι ιδιαίτερα εμπνευσμένες και καλοσχεδιασμένες συσκευασίες τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα Coppa Cocktails και την εταιρεία Premium Brands θα βρείτε εδώ: pbrands.gr

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η εταιρεία Chef Stories.

Σχετικά Άρθρα