Άγριος καβγάς μετά από άθλια επίθεση Κυρανάκη σεΤζάκρη: “Είστε γελοία” – “Είστε ακροδεξιός και φασίστας” – Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

 Άγριος καβγάς μετά από άθλια επίθεση Κυρανάκη σεΤζάκρη: “Είστε γελοία” – “Είστε ακροδεξιός και  φασίστας” – Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν καλεσμένη μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον Κώστα Σκανδαλίδη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, σε εκπομπή του του Attica το βράδυ της Δευτέρας (27/3).

Η συζήτηση σε κάποιο σημείο επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό με τον βουλευτή της ΝΔ να προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προσπαθεί να απαντήσει.

«Είστε γελοία και θλιβερή», συνέχιζε την άθλια επίθεσή του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Παναγιωτόπουλο να του λέει: «κ. Κυρανάκη, να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό, το γελοία, είναι ανεπίτρεπτο. Να το πάρετε πίσω, είστε προσβλητικός».
Και τον Κυρανάκη και απαντά: «Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία».

Η Θεοδώρα Τζάκρη επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα.

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποδοκιμάσει ο κ. Μητσοτάκης τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον προσωπική επίθεση που δέχθηκε χθες, στο Attica TV, η Θεοδώρα Τζάκρη από τον Κυριάκο Κυρανάκη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης.

Αναλυτικά:

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Σχετικά Άρθρα