• 29 Μαρτίου, 2024

Βγαίνει στη σύνταξη ο Τζάστιν Μπίμπερ

 Βγαίνει στη σύνταξη ο Τζάστιν Μπίμπερ

Έτοιμος να… βγει στη σύνταξη φαίνεται πως είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ, ολοκληρώνοντας την καριέρα του στα 29 του, μόλις, χρόνια, και έχοντας αποκτήσει ήδη περιουσία άνω των 200 εκατ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με σχετικό άρθρο του RadarOnline.com που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο «πρίγκιπας της ποπ» εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η διασημότητά του, τον βαραίνει πολύ», αποκάλυψε φίλος του νεαρού καλλιτέχνη, προσθέτοντας ότι ο Μπίμπερ έχει απευθυνθεί και σε ψυχολόγους που τον παροτρύνουν προς την κατεύθυνση της… συνταξιοδότησης.

«Ακόμα και ο ψυχολόγος του, τού λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από τις συνεχείς ακυρώσεις των συναυλιών του νεαρού καλλιτέχνη ανά τον κόσμο, με τον ίδιο να δείχνει ότι δεν ανυπομονεί να επιστρέψει στη σκηνή.

«Ο Τζάστιν αισθάνεται ότι η πίεση της μουσικής βιομηχανίας δεν του κάνει καλό», ανέφερε άλλη πηγή από το περιβάλλον του καλλιτέχνη στο RadarOnline.com, προσθέτοντας ότι «Θέλει απλώς να εξαφανιστεί με τη Χέιλι και να απολαύσει τα χρήματά του».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του 2022, ο 29χρονος καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ, που προκάλεσε μερική παράλυση στο πρόσωπό του.