Μαντλίν: Η 21χρονη Τζούλια επιμένει πως είναι η ίδια – Τι ζητάει

 Μαντλίν: Η 21χρονη Τζούλια επιμένει πως είναι η ίδια – Τι ζητάει

Σε μια από τις πιο παράξενες ιστορίες του 2023, η Τζούλια Βέντελ, γνωστή και ως Φαουστίνα, συνεχίζει να πιστεύει ότι είναι το αγνοούμενο παιδί της Βρετανίας, η Μαντλίν ΜακΚαν, και κάνει τα πάντα για να το αποδείξει.

Ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα προβληματικό άτομο, μεταξύ άλλων και από τους γονείς της, η 21χρονη παραμένει πεπεισμένη ότι την πήραν από τις διακοπές των ΜακΚαν στην Πορτογαλία το 2007.

Η τελευταία της κίνηση ήταν να ζητήσει τα ιατρικά της αρχεία από έναν Πολωνό γιατρό που ισχυρίζεται ότι την νάρκωσε όταν ήταν παιδί, μεταδίδει η marca.

Η Βέντελ έχει προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ

Η γιατρός Φία Γιόχανσον έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ισχυρισμών της Βέντελ ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, ενεργώντας ως ιδιωτικός ερευνητής για την 21χρονη.

Μάλιστα έχουν προσλάβει δικηγόρο στην Πολωνία, ο οποίος βοηθάει στη διαδικασία διεκδίκησης ιατρικών αρχείων, αν και τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι τα αιτήματα αυτά έχουν απορριφθεί.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τι είδους παρενέργειες είχε από τα χάπια», δήλωσε η Γιόχανσον.

«Χρησιμοποιούσε 35 χάπια από την ηλικία των 7 ετών από τη στιγμή που μίλησε. Θα το κάνουν, ό,τι και να γίνει, επειδή θα υπάρξει αγωγή, θα το περάσουμε με τρόπο που δεν θα έχουν άλλη επιλογή, θα πρέπει πραγματικά να μας δώσουν μια απάντηση».

Η Μαντλίν ΜακΚαν ήταν μόλις τριών ετών όταν την άρπαξαν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πορτογαλία, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό μπαρ.

Σχετικά Άρθρα