• 29 Μαρτίου, 2024

Ερντογάν: Έριξε θεμέλια σε νοσοκομείο που δεν υπάρχει

 Ερντογάν: Έριξε θεμέλια σε νοσοκομείο που δεν υπάρχει

Σάλος στην Τουρκία με την επίσκεψη Ερντογάν στο σεισμόπληκτο Χατάι, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος έριξε θεμέλια σε ένα ανύπαρκτο νοσοκομείο.

Η τελετή έναρξης για το νέο Κρατικό Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή Ντεφνέ του Χατάι, μία από τις 11 επαρχίες που επλήγησαν από τους σεισμούς με επίκεντρο το Καχραμανμαράς. 

Στην τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Ερντογάν, έγιναν δηλώσεις για τα νοσοκομεία και τις κατοικίες που σχεδιάζεται να χτιστούν στο μέλλον στο Χατάι, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από τους σεισμούς.

Με εντολή Ερντογάν τέθηκαν τα θεμέλια τεσσάρων νέων κρατικών νοσοκομείων με συνολικά 1.500 κλίνες που σχεδιάζεται να κατασκευαστούν στο Χατάι.

Όμως, τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα μέλος του κόμματος της Ακσενέρ πόσταρε μια φωτογραφία γράφοντας πως «ο Ερντογάν έθεσε τα θεμέλια ενός νοσοκομείου στο Ντεφνέ του Χατάι χθες. Δεν μπορούν πια να βάψουν ούτε τα μάτια τους».

Σύμφωνα με τα νέα του Syndicate.Org, αφαιρέθηκε η βάση του Νέου Κρατικού Νοσοκομείου Χατάι, για το οποίο ο Ερντογάν έθεσε τα θεμέλια χθες. 

Στις εικόνες που έφτασε στο σημείο φάνηκε ότι τα μηχανήματα κατασκευής λειτουργούσαν και η ταμπέλα του νοσοκομείου που αναρτήθηκε χθες αφαιρέθηκε.