Ηλιούπολη: Τι είπε πρώην αθλήτρια για τον βιαστή-προπονητή

 Ηλιούπολη: Τι είπε πρώην αθλήτρια για τον βιαστή-προπονητή

Πρώην αθλήτρια του Τάε Κβον Ντο μίλησε για τον προπονητή που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών στην Ηλιούπολη.

«Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν είχε μπει ποτέ στα αποδυτήρια των αθλητριών», ανέφερε αρχικά η κοπέλα.

Για το αν γνωρίζει τα κορίτσια που έχουν καταγγείλει μέχρι τώρα τον προπονητή ανέφερε πως «πάει το μυαλό μου στις τρεις πρώτες», χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει με σιγουριά.

Οι πολύωρες προπονήσεις σύμφωνα με την πρώην αθλήτρια οφείλονταν στους επικείμενους αγώνες. Συγκεκριμένα σχολίασε πως «όταν ήμασταν πιο κοντά στους αγώνες τόσο πιο εντατικές ήταν οι προπονήσεις. Μπορεί να είχαν μέσα στην ημέρα πέντε ώρες προπόνηση, αντί για μία».

«Με όλα τα άτομα της σχολής είχε την ίδια συμπεριφορά. Γνώριζα ότι κάποιοι γονείς είχαν πιο στενή επαφή με τον προπονητή λόγω αγώνων» είπε ενώ δεν γνώριζε ότι ο προπονητής πήγαινε και διακοπές με τις οικογένειες.

Η πρώην αθλήτρια υποστήριξε ωστόσο ότι είχε παρατηρηθεί μείωση των ατόμων στη σχολή, ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες το οποίο το απέδωσαν τότε, κυρίως στο γεγονός ότι αρκετοί εγκατέλειψαν για να σπουδάσουν.

Όσον αφορά στο αν πιστεύει όλα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, ήταν ξεκάθαρη πως δεν αμφισβητεί όλα όσα καταγγέλλουν οι αθλήτριες, δηλώνοντας πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να βοηθήσει τα κορίτσια ή να αποτρέψει αυτά που συνέβησαν.

Σχετικά Άρθρα