Τέμπη: Ο ΟΣΕ “τρέχει” να προμηθευτεί συσκευές ελέγχου θέσης και αλλαγής τροχιάς (έγγραφο)

 Τέμπη: Ο ΟΣΕ “τρέχει” να προμηθευτεί συσκευές ελέγχου θέσης και αλλαγής τροχιάς  (έγγραφο)

Έχουν ξεκινήσει τα δρομολόγια των τρένων έστω και με ελάχιστους επιβάτες και με σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Παρόλα αυτά την ίδια ώρα προκαλεί αίσθηση το παρακάτω έγγραφο, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, με το οποίο ο ΟΣΕ προμηθεύεται συσκευές ελέγχου των διακλαδώσεων.

Tο έγγραφο κάνει λόγο για «προμήθεια επί τόπου και εγκατάσταση συσκευών εξωτερικού ελέγχου θέσης αλλαγής τροχιάς σε υφιστάμενες αλλαγές τροχιάς των Σιδηροδρομικών Σταθμών Πλατεώς, Άδενδρου, Αξιού, και Σίνδου του τμήματος γραμμής Πλατύ – Θεσσαλονίκης».

Παραμένει άδειος και για δεύτερη ημέρα ο προαστιακός

Το MEGA βρέθηκε σε βαγόνι του προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Πάτρα – Ρίο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, εκτιμάται πως η κίνηση σήμερα έχει μειωθεί κατά 60% συγκριτικά με την περίοδο προτού ανασταλούν τα δρομολόγια των τρένων.

Όλα δείχνουν πως οι επιβάτες είναι διστακτικοί να επιβιβαστούν στα τρένα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν παράπονα για μεγάλες καθυστερήσεις.

«Το χρησιμοποιώ εδώ και 10 χρόνια. Όταν δεν φτάνω στη δουλειά μου έγκαιρα, δεν θα το χρησιμοποιήσω ξανά. Από χθες είναι μεγάλες οι καθυστερήσεις, χθες μάλιστα χάθηκε και δρομολόγιο», είπε μία επιβάτιδα του προαστιακού.

Σχετικά Άρθρα