Στο μικροσκόπιο κινητά και social των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

 Στο μικροσκόπιο κινητά και social των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα των δύο συλληφθέντων που κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή της 14χρονης, που έμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τους λογαριασμούς στα social media. 

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε να ξετυλίγεται χθες (21.3.2023), όταν συνελήφθησαν 3 άνδρες, ηλικίας 29, 25 και 24 ετών, που φέρεται να εξέδιδαν τη 14χρονη για 100 ευρώ τη φορά σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπως αναφέρεται στο newsit.gr.

Οι αστυνομικοί από της στιγμή που πέρασαν χειροπέδες στους τρεις συλληφθέντες, ενώ αναζητούν άλλον έναν, σκανάρουν κινητά και λογαριασμούς προκειμένου να δουν από ποτέ συνομιλούσαν με τη 14χρονη και πόσες φορές την είχαν οδηγήσει σε ξενοδοχείο προκειμένου η ανήλικη να υποστεί τις αρρωστημένες ορέξεις μεγαλύτερων ανδρών. 

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ εξετάζουν και τις κλήσεις και τις  συνομιλίες που είχαν οι μαστροποί και με άλλα άτομα, τα οποία μπορεί να ήταν πελάτες, οι οποίοι έναντι αμοιβής, θα κακοποιούσαν σεξουαλικά την κοπέλα. 

Στα τηλέφωνα τους βρέθηκαν 7 βίντεο αλλά και συνομιλίες που αφορούσαν στην ανήλικη, λίγο πριν την συναντήσουν. Στο στιγμιότυπο οθόνης υπάρχει συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών με τον ένα να αναφέρει στον άλλον… «Για δουλειά πάμε», «Να μιλήσουμε στην….», «Για βίζιτα». 

Ο Γεωργιανός, ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε και αυτός, το βράδυ της Κυριακής, με την 14χρονη, μιλώντας στο newsit.gr, παραδέχεται ότι την συνάντησε. «Εγώ αυτόν που μας έφερε σε επαφή με το κορίτσι, δεν τον γνώριζα, ούτε ήμασταν φίλοι. Με πήρε τηλέφωνο να βγούμε σαν παρέα, να βρεθούμε να κάτσουμε, είχε έρθει με ένα κορίτσι. Εγώ γνώριζα ότι ήταν 17 ετών, έτσι μου είπε και το κορίτσι όταν την ρώτησα, έτσι μου είπε και ο ίδιος. Πήγαμε στο ξενοδοχείο και πλήρωσα το δωμάτιο, μόνο αυτό έκανα» αναφέρει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 23:00, έφτασαν στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, το κορίτσι με τρεις άνδρες. Έκλεισαν δύο δωμάτια και αποχώρησαν το επόμενο πρωί, γύρω στις 7. Αρχικά έφυγαν οι δύο εξ αυτών και μετά από λίγη ώρα ο τρίτος με το κορίτσι. Την επόμενη ημέρα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου διαπίστωσαν ότι στο ένα από τα δωμάτια είχαν προκληθεί και ζημιές.

Η 14χρονη κατέθεσε χθες (21.03.2023) στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ πριν καταθέσει εξετάστηκε από ιατροδικαστή. 

Οι 3 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή (24.3.2023) στις 12:00 το μεσημέρι.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Σχετικά Άρθρα