• 28 Μαρτίου, 2024

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η απάντησή της για το τραγούδι στην διαφήμιση του Jumbo με τον Μπουγά

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Η απάντησή της για το τραγούδι στην διαφήμιση του Jumbo με τον Μπουγά

Το γνωστό τραγούδι «Φεγγάρι μου», που έχει γράψει ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και το τραγούδησε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Νατάσα Θεοδωρίδου, πλέον ακούγεται διασκευασμένο με άλλους στίχους στην Πασχαλινή διαφήμιση των Τζάμπο, και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τάσος Μπουγάς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη από αυτή την εξέλιξη, καθώς κανένας δεν την ενημέρωσε γι’ αυτό καθώς όπως φαίνεται ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε μόνος του το… deal!

Μιλώντας στην εκπομπήτου ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Τάσος Μπουγάς είπε: «Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!».

Ενώ μετά από τις δηλώσεις αυτές του Τάσου Μπουγά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται είναι υποτιμητικό για την Θεοδωρίδου. Δεν είναι η κάθε Θεοδωρίδου, η Θεοδωρίδου είναι μία και είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια. Μη συγκρίνουμε τώρα τη βούρτσα με κάτι άλλο…».