Νέα Σμύρνη: Πάνω από 50 εξαφανίσεις μέσα σε τρία χρόνια για τη 14χρονη θύμα βιασμού – Νέα στοιχεία

 Νέα Σμύρνη: Πάνω από 50 εξαφανίσεις μέσα σε τρία χρόνια για τη 14χρονη θύμα βιασμού – Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη. Μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, είχε δηλωθεί πάνω από 50 φορές η εξαφάνιση της.

Η 14χρονη, το απόγευμα της Τρίτης, όπως είπε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο Παίδων για να το εξετάσει ιατροδικαστής και στην συνέχεια θα μεταφερόταν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων και όχι στην δομή φιλοξενίας.

Την ίδια ώρα οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι κάθε εξαφάνιση, αντιστοιχεί σε τουλάχιστον δύο με τρία ραντεβού που έκλειναν οι μαστροποί, με πελάτες-βιαστές της μικρής μαθήτριας.

Μια κατάσταση απαράδεκτη, που καταδεικνύει την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπιζόταν ένα παιδί από τα μόλις 11 του χρόνια του. Προφανώς χωρίς κανέναν έλεγχο, μπαινόβγαινε από ένα ίδρυμα ανενόχλητο, δίχως κανένας να γνωρίζει που πήγαινε, με ποιους συναντιόταν και τι έκανε, για να καταλήξει σήμερα, στα 14 του χρόνια, παγιδευμένο στα δίχτυα ενός αλλοδαπού μαστροπού να εκδίδεται σε ρυπαρά ξενοδοχεία στο Μεταξουργείο.

Την ίδια ώρα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι ερευνούν με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση εκτιμούν πως έχει βάθος. Αυτό που ψάχνουν είναι εκτός από το αρχείο του μαστροπού «Ταχίρ», τις επαφές τόσο του ιδίου όσο και της μικρής για να φθάσουν στο πελατολόγιο και το κυριότερο να διαπιστώσουν αν και άλλα ευάλωτα κοριτσάκια έχουν πέσει στα δίχτυα της διαστροφής που είχε απλώσει στα social media, για να «γραπώνει» πελάτες.

Οι διάλογοι με τον «Ταχίρ»

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 14χρονη μαθήτρια που έπεσε στα νύχια του αδίστακτου αλλοδαπού μαστροπού «Ταχίρ» που την έπαιρνε από το ίδρυμα της Αθήνας και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία του Μεταξουργείου.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, πληροφορίες και τις έρευνες των αρχών, ο 28χρονος, άνδρας σε ρόλο «Μίχου»χρησιμοποιούσε ως πεδίο δράσης το Instagram και έκλεινε τα ραντεβού των πελατών με το κοριτσάκι ενώ καλούσε την ίδια να πάνε για «δουλειά» την οποία αποκαλούσε «βίζιτα» στέλνοντας σε greeklish τα εξής μηνύματα: «Gia douleia pame», «Gia vizita».

Οι αστυνομικοί, κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του μαστροπού «Ταχίρ» που διαμένει στην Ελευσίνα αλλά και των τριών Ελλήνων ανδρών όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας σε ενός εκ των οποίων βρέθηκαν 7 αρχεία βίντεο και ένα screenshot στα οποία φαίνεται η 14χρονη μαθήτρια σε προκλητικές πόζες ενώ έχουν καταγραφεί και οι πράξεις συνουσίας με έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα «Ρουσλάν».

Ουσιαστικά απεικονίζεται ο βιασμός του παιδιού τον οποίο όπως παραδέχθηκε ο κάτοχος του κινητού, παρακολουθούσε ο Ταχίρ και οι άλλοι δύο και τραβούσαν βίντεο! «Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινού με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Σχετικά Άρθρα