Λοβέρδος: Υπάρχουν Υπουργοί που κάνουν την πάπια (vid)

 Λοβέρδος: Υπάρχουν Υπουργοί που κάνουν την πάπια (vid)

Ακόμη ένας κυβερνητικός βουλευτής έρχεται να προστεθεί στους Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι άφησαν σαφείς υπαινιγμούς για κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι μετά την τραγωδία των Τεμπών “κρύβονται”, αποφεύγοντας τις εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

Ο Γιάννης Λοβέρδος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγεται στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Attica TV και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή “Χωρίς Μακιγιάζ”, δήλωσε πως “υπάρχουν υπουργοί που κάνουν την πάπια”.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά για το ποιους εννοεί απάντησε πως αναφέρεται σε όσους “σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση, δεν βγαίνουν να την στηρίξουν”.

Η δήλωση Λοβέρδου:

Οι δηλώσεις Βορίδη – Γεωργιάδη για τους εξαφανισμένους Υπουργούς

Σήμερα, για παράδειγμα, ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm και στον Νίκο Χατζηνικολάου είπε σε αποστροφή του λόγου του ότι ο ίδιος δεν αποφεύγει να εμφανίζεται, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε ένα ακόμα βήμα “φωτογραφίζοντας” την απουσία δημοφιλών υπουργών, κάτι που εξελήφθη και ως αιχμή κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, πιθανώς και άλλων.

«Εάν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα», τόνισε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα