Συγκλονιστική μαρτυρία από τα Τέμπη: “Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Συγγνώμη που έζησα…”

 Συγκλονιστική μαρτυρία από τα Τέμπη: “Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Συγγνώμη που έζησα…”

Rail accident involving a collision between a cargo and a passenger train at Tempi valley near Evangelismos village northern of Larissa city, Greece on March 1, 2023.

Μία από τις κοπέλες που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών, καθώς κατάφερε να βγει μέσα από το τρίτο βαγόνι του τρένου, μίλησε στο MEGA για τις τραγικές στιγμές που βίωσε μετά την αποφράδα εκείνη ημέρα, λέγοντας μάλιστα πως είχε προσπαθήσει να επιστρέψει στη δουλειά της χωρίς αποτέλεσμα λόγω του σοκ που έχει υποστεί.

Η Ελίνα μίλησε και πάλι στον Mega περιγράφοντας τα συναισθήματά της και την προσπάθειά της να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ζητά μία τεράστια συγγνώμη: «Συγγνώμη που έζησα. Πέρασαν 13 μέρες. πρώτη μέρα έξω από το σπίτι. Πρώτη ημέρα ήρθα για δουλειά.

Όλα είναι ίδια, ο ήλιος, ο ήχος της θάλασσας, ο κόσμος που συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Για μένα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. σωματικά οι γιατροί είπαν ότι σε δύο μήνες θα είμαι καλά και λειτουργική. Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας;».

Συνεχίζει λέγοντας: «Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Κανείς μας δεν έφταιγε. Γιατί να καταφέρω να ζήσω εγώ και όχι οι άλλοι; Ήταν ηλικιακά μικρότερα παιδιά από μένα. Γιατί να μην ζήσουν και εκείνοι; Έχουμε ενωθεί και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος, όχι για εμάς, για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι.

Συγγνώμη. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτούς που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές».

Σχετικά Άρθρα