Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για το έγκλημα στην καφετέρια

 Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για το έγκλημα στην καφετέρια

Επτά εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την Εισαγγελία για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού που σημειώθηκε σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα έξι εντάλματα αφορούν σε εγκληματική ομάδα με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Το έβδομο ένταλμα αφορά ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Τα επτά άτομα της «ομάδας των λιονταριών» όπως αυτοαποκαλούνται, έφτασαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο είχαν διαφορές και καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας, όπου φέρεται να τους ρώτησε «τι θέλετε εδώ;».

Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους, ο αρχηγός της συμμορίας και ο αντίπαλός του «τράβηξαν» όπλο και αντάλλαξαν πυρά.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο 39χρονος υδραυλικός δεν ήταν παράπλευρη απώλεια, αφού οι βολές σε βάρος του ήταν στοχευμένες, όπως φαίνεται από το βίντεο του κυκλώματος ασφαλείας της καφετέριας αλλά και όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών έφτασαν πληροφορίες που ανέφεραν πως ο αρχηγός της συμμορίας είχε προσωπικές διαφορές με τον αδερφό του θύματος.

Οι δύο ένοπλοι Αλβανοί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μετά το φονικό επεισόδιο διέφυγαν στη χώρα τους για αυτό αναμένεται τα εντάλματα να μετατραπούν σε ευρωπαϊκά.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα