Παρασκήνιο: Ποιος έγραψε και γιατί τη “συγγνώμη” Μητσοτάκη; Διαρροές για τον… συντάκτη

 Παρασκήνιο: Ποιος έγραψε και γιατί τη “συγγνώμη” Μητσοτάκη; Διαρροές για τον… συντάκτη

Το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης βρίσκεται σε αναβρασμό καθώς διαπιστώνουν ότι ακόμα και η «συγγνώμη» δεν έπεισε τους πολίτες. Λίγη ώρα μετά, το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πνίγηκε στα χημικά  με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να χτυπούν τους πολίτες που κατέβηκαν στο δρόμο για να ζητήσουν δικαιοσύνη. 

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, επιδίδονται σε… διατυπώσεις ειλικρίνειας ότι η παρέμβαση σε προσωπικό τόνο στο Facebook γράφτηκε προσωπικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι από τους συμβούλους ή τους λογογράφους του και ότι προσωπικά ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί το όραμα για μια Ελλάδα χωρίς τις παθογένειες που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία.

  • Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα ή ότι η ανάρτηση έχει γραφεί καθ’ υπαγόρευση του επικοινωνιακού επιτελείου;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθημερινά από τη στιγμή του τρομακτικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι επικοινωνιολόγοι  του Κυριάκου Μητσοτάκη σταθμίζουν εν όψει εκλογών τη ζημιά που γίνεται στο πρόσωπό του όσο πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τις κυβερνητικές ευθύνες και όσο γιγαντώνεται η οργή των πολιτών και κυρίως των νέων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ανάρτηση – “συγγνώμη” του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε την… “υπογραφή” των αμερικανών επικοινωνιολόγων που ως γνωστόν “εδρεύουν” στο Μαξίμου. Και τούτο διότι διαπιστώνεται ότι η πρώτη δήλωση του πρωθυπουργού περί «ανθρώπινου λάθους» εξόργισε τους πολίτες καθώς ήταν συνώνυμη με τη συγκάλυψη και με την πρόθεση της κυβέρνησης να μην αποδώσει ευθύνες.

Σχετικά Άρθρα