Νέο στιγμιότυπο με Οικονόμου μετά την οργή για το… “πάμε πάλι” – Αρνήθηκε να απαντήσει στα δύσκολα (vid)

 Νέο στιγμιότυπο με Οικονόμου μετά την οργή για το… “πάμε πάλι” – Αρνήθηκε να απαντήσει στα δύσκολα (vid)

Πρόσφατα κατά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου την 1η Μαΐου λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη ένα απόσπασμα που βγήκε στον αέρα προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου καθώς εν μέσω τραγικών στιγμών εμφανίστηκε να σκέφτεται την… εικόνα του.

Όταν ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γιάννης Οικονόμου ζήτησε να αρχίσει το γύρισμα από την αρχή γιατί προφανώς κάτι δεν του άρεσε.

Ένα νέο στιγμιότυπο τώρα προκαλεί ξανά αντιδράσεις καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα των δημοσιογράφων επειδή προφανώς δεν υπάρχουν ανώδυνες επικοινωνιακά απαντήσεις.

Δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Οικονόμου πως ορίζει η Κυβέρνηση το «τριήμερο πένθος» όταν έχουμε επεισόδια με αστυνομικούς στις διαδηλώσεις και ενώ στη Βουλή κατατίθεται πολυνομοσχέδιο 350 σελίδων από τον κ. Σκρέκα παρά το εθνικό πένθος.

Η απάντηση:

«Πενθώντας τους ανθρώπους που χάθηκαν με ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση».

Ο κ. Οικονόμου ήταν εμφανώς ενοχλημένος από το ερώτημα που του τέθηκε και φάνηκε θιγμένος. Μάλιστα στην επιμονή του δημοσιογράφου προτίμησε να μην απαντήσει.

Σχετικά Άρθρα