Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό

 Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό

Στο «στόχαστρο» των γαλλικών αρχών βρίσκεται ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, για εμπλοκή σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού του γαλλοαλγερινού επιχειρηματία και λομπίστα, Ταγέμπ Μπ, μία μόλις ημέρα μετά τη σοκαριστική είδηση για καταγγελία γυναίκας κατά του σταρ της γαλλικής ομάδας, Ασράφ Χακίμι για βιασμό

Ο Ταγέμπ Μπ. συνελήφθη στο Κατάρ τον Ιανουάριο του 2020 και φυλακίστηκε τον Νοέμβριο, διότι κατείχε στοιχεία για την παράτυπη επιλογή του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, για την οποία είχε διαμεσολαβήσει ο διοικητικός ηγέτης της Παρί.

Μόνο όταν έδωσε τα έγγραφα, που υποδείκνυαν παράνομη συμμετοχή του Αλ Κελαϊφί στο σκάνδαλο του πρόσφατου Μουντιάλ, αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.

Στη συνέχεια υπέβαλε επίσημη καταγγελία για παράνομη κράτησή του και πλέον έχουν οριστεί 3 δικαστές που θα αναλάβουν την υπόθεση. Μάλιστα οι δικηγόροι του γαλλοαλγερινού επιχειρηματία δηλώνουν ικανοποιημένοι με την Γαλλική Ομοσπονδία που αποφάσισε  να ερευνήσει τις καταγγελίες απέναντι στον πανίσχυρο Κελαϊφί.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας Liberation, αυτή η είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και μερικούς μήνες.

Σχετικά Άρθρα