Γεωργιάδης για Μανωλίδου: “Της έχω πει να ασχοληθεί με την πολιτική” (vid)

 Γεωργιάδης για Μανωλίδου: “Της έχω πει να ασχοληθεί με την πολιτική” (vid)

Η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, την πολιτική αλλά και για την οικογένειά του. Ο γνωστός πολιτικός μίλησε για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, και για τα αρχαία ελληνικά.

«Mε την Ευγενία έχουμε κάνει πολλή δουλειά με τα αρχαία ελληνικά, έχει γίνει «απόστολος της ελληνικής γλώσσας». Γνώρισα την Ευγενία στην «Ελληνική αγωγή».

Η Ευγενία ήρθε ως μαθήτρια στα μαθήματά μου της ιστορίας των αρχαίων ελληνικών» και της είχα βγάλει ένα cd με τους ορφικούς ύμνους.

Εγώ δεν μιλάω αρχαία, έχω σπουδάσει αρχαία, το πτυχίο μου είναι στην ιστορία, αλλά η Ευγενία πια μιλάει αρχαία, δεν την πιάνεις», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Και ο Περσέας και ο Αλκαίος έχουν μάθει αρχαία ελληνικά, τους έχετε δει σε παραστάσεις της «Ελληνικής αγωγής», μιλάνε αρχαία πολύ καλύτερα από εμένα», συμπλήρωσε.

Για την Ευγενία Μανωλίδου επεσήμανε πως, «η τηλεόραση δεν άρεσε ποτέ την Ευγενία Μανωλίδου. Την έκανε καθαρά από ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι της κάνουν πρόταση κάθε καλοκαίρι από τα κανάλια, εκείνη δεν θέλει να κάνει άλλο τηλεόραση. Εγώ δεν θα είχα αντίρρηση, εγώ την είχα ενθαρρύνει να πάει στην τηλεόραση από την αρχή».

@dnews.gr

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη. Αποκάλυψε πως έχει πει στην γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου να ασχοληθεί με την πολιτική. #fy #fyp #dnewsgr #greecetiktok #tiktokgreece #foryoupage #adonisgeorgiadis #eugeniamanolidou

♬ πρωτότυπος ήχος – Dnews.gr

Σχετικά Άρθρα