Φρίκη στη Γερμανία: 45χρονος babysitter καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση βρέφους

 Φρίκη στη Γερμανία: 45χρονος babysitter καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση βρέφους

Μια σοκαριστική υπόθεση από τη Γερμανία είδε το φως της δημοσιότητας, μετά την καταδίκη ενός 45χρονου με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ο άνδρας που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών στο Διαδίκτυο, καταδικάστηκε σήμερα Τρίτη (28/2) από το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας σε 14 χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση – περίπου τη μεγίστη των ποινών – ενώ η υπόθεση οδήγησε στο να αποκαλυφθούν και άλλοι ύποπτοι για κακοποίηση.

Σε βάρος του 45χρονου, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, το δικαστήριο διέταξε επίσης να κρατηθεί σε ασφαλή περιορισμό μετά το τέλος της ποινής του. Η υπόθεση λέγεται ότι σόκαρε ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς για την «αδιανόητη βαρβαρότητα» της.

Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον 45χρονο για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019, το μικρότερο μόλις ενός μηνός.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι κατά την έφοδο στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στα τέλη του 2021, εντόπισαν τεράστιο υλικό ενοχοποιητικών στοιχείων.

Παράλληλα, ακόμα τέσσερις Γερμανοί καταδικάστηκαν στη Φρανκφούρτη για τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή ως «Boystown», η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη διάδοση φωτογραφιών σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Σχετικά Άρθρα