• 29 Μαρτίου, 2024

Δίκη Πισπιρίγκου: Μηνύσεις Κούγια κατά Κουτσελίνη, Ευαγγελάτου και Στεφανίδου

 Δίκη Πισπιρίγκου: Μηνύσεις Κούγια κατά Κουτσελίνη, Ευαγγελάτου και Στεφανίδου

Νέα μήνυση υπέβαλε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Ο κ. Κούγιας υπέβαλε μήνυση κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου και κατονόμασε το Μάνο Δασκαλακη ως τον άνθρωπο που διαρρέει τη δικογραφία της υπόθεσης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο», ανέφερε ο κ. Κούγιας. 

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας επισήμανε πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κα Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».