Αναβρασμός στα κανάλια μετά τις εξελίξεις με Κοκλώνη – Ποια πρότζεκτ “τρέχουν”, ποια έχουν συμφωνηθεί, ποια συζητούνται

 Αναβρασμός στα κανάλια μετά τις εξελίξεις με Κοκλώνη – Ποια πρότζεκτ “τρέχουν”, ποια έχουν συμφωνηθεί, ποια συζητούνται

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του σύμφωνα με δημοσιεύματα και το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος ελέγχονται για το αν έχουν διαπράξει σοβαρότατα αδικήματα οικονομικής φύσης. Ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, μέτοχοι, διευθυντές προγραμμάτων, οικονομικών και εμπορικών τμημάτων των καναλιών είναι πλέον σε στάση αναμονής καθώς δεν είναι μόνο τα πρότζεκτς που τρέχουν αλλά και αυτά που έχουν συμφωνηθεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τους επόμενους μήνες και τη νέα σεζόν αλλά και αυτά που συζητούνται.

Υπενθυμίζεται πως τα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή είναι η πρωινή εκπομπή του Alpha «Σούπερ Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου (η παρουσιάστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και με τον Alpha αλλά και την Barking Well Media»), η πρωινή εκπομπή του Mega τα Σαββατοκύριακα «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου (το συμβόλαιό της με το κανάλι λήγει στο τέλος της σεζόν), το «Just the two of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, το «Celebrity Game Night» στο Mega με τη Σμαράγδα Καρύδη του οποίου τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και τα επεισόδια έχουν παραδοθεί στο κανάλι όπως έχει συμβεί και με το «Family Game» του Μάρκου Σεφερλή και της συζύγου του Έλενας Τσαβαλιά στον ΑΝΤ1.

Προσώρας όλα τα τρέχοντα προγράμματα προβάλλονται κανονικά συμπεριλαμβανομένου και του «Just the 2 of us» για το οποίο μάλιστα ο Alpha έστειλε και δελτίο τύπου του πρωί του Σαββάτου λίγες ώρες πριν την προβολή του σόου. Φυσικά και το τρέϊλερ μεταδιδόταν όλες τις ημέρες κανονικά. 

Σοφία Αλιμπέρτη 

Το πρότζεκτ που μέχρι και πριν λίγα 24ωρα θεωρείτο βέβαιο πως θα έβγαινε πρώτο από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη είναι η ιατρικού περιεχόμενου καθημερινή απογευματινή εκπομπή με παρουσιάστρια τη Σοφία Αλιμπέρτη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έχει κλείσει συμφωνία με την Barking Well Media όχι όμως με τον ΑΝΤ1.  Πρόκειται για καθημερινό μαγκαζίνο το οποίο βασίζεται στα πρότυπα του αμερικάνικου «Dr.Oz» το οποίο σε παραγωγή της Όπρα Γουϊνφρεϊ σημειώσει επιτυχία και σε πολλές χώρες πέραν του Ατλαντικού. Άλλωστε η δημοφιλία του τουρκικής καταγωγής τηλεγιατρού Μεχμέτ Οζ τον οδήγησε μέχρι και στη διεκδίκηση της έδρας του Γερουσιαστή στην Πενσυλβάνια την οποία έχασε από το Δημοκρατικό κόμμα.

Σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ η εκπομπή που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στη μικρή οθόνη επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο και μάλιστα με τη συμμετοχή του Προέδρου της «Τεχνόπολις» οδοντιάτρου Κωνσταντίνου Δέδε και ενδεχομένως της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΝΤ1 δεν έχει εκδώσει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση για το πρότζεκτ ούτε η παρουσιάστρια αλλά και οι συνεργάτες έχουν κάνει κάποιες δηλώσεις. Ωστόσο η προετοιμασία του συνεχιζόταν κανονικά τις προηγούμενες μέρες από την αρχισυντάκτρια και τη συντακτική ομάδα.  

Νέα κωμική σειρά

 Το Star έχει ήδη προαναγγείλει τη νέα του σειρά που σηματοδοτεί την είσοδο στην Ελληνική μυθοπλασία της Barking Well Media και ταυτόχρονα την επιστροφή της Σμαράγδας Καρύδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο σειράς. «I.Q. 160, είναι ο τίτλος της νέας, εβδομαδιαίας συναρπαστικής αστυνομικής κομεντί, που έρχεται στο Star. Πρωταγωνιστούν δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία, ως πρωταγωνίστρια, μετά από 7 χρόνια απουσίας και ο Νίκος Κουρής» ανέφερε το δελτίο τύπου του καναλιού της Κηφισιάς που εκδόθηκε τις παραμονές των προηγούμενων Χριστουγέννων. «Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται εντατικά και είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2023». Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έχει ήδη γυριστεί μεγάλο στοκ επεισοδίων της σειράς το οποίο μάλιστα άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της μυθοπλασίας του Star. 

Δύο σόου στον Alpha και οι συζητήσεις για το «Μεγάλο Παζάρι» 

Δύο βραδινά σόου έχει συμφωνήσει ήδη ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρία παραγωγής του για την επόμενη σεζόν. Για το πρώτο μάλιστα το «All Together Now» έχει τρέξει και σχετικό casting call τρέϊλερ μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

«O Νίκος Κοκλώνης παρουσιάζει το μεγαλύτερο διαγωνιστικό σόου τραγουδιού, ένα φαντασμαγορικό σόου με ένα πολύ ξεχωριστό twist: ταλαντούχοι τραγουδιστές ανεβαίνουν στο stage του All Together Now με στόχο ένα μεγάλο έπαθλο. Σε κάθε σόου, οι υποψήφιοι διαγωνίζονται, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις μιας πολυμελούς επιτροπής που αποτελείται από 100 experts της μουσικής βιομηχανίας. Κάθε μέλος της επιτροπής των 100 δίνει σε κάθε act έναν βαθμό.

Όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς περνά στον μεγάλο τελικό. Το μουσικό διαγωνιστικό σόου έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha TV» αναφέρεται στην περιγραφή του προγράμματος στην ιστοσελίδα της εταιρίας παραγωγής. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και του «Secret Song» όμως δεν το έχει επισήμως προαναγγείλει. Παρ’ όλα αυτά στο site της Barking Well αναφέρεται πως το πρότζεκτ έχει ήδη συμφωνηθεί με το κανάλι. «Είναι το σόου που για χρόνια καταγράφεται ως το #1 format στη Γαλλία!

Με ένα πολύ δυνατό, ξεχωριστό κόνσεπτ που φέρνει ένα κύμα από μοναδικά συναισθήματα, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Διακεκριμένοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, αθλητές, κάθονται στην περίφημη καρέκλα του Secret Song, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, χωρίς να έχουν ιδέα τι θα συμβεί. Και ξαφνικά η μουσική ξεκινά, τα φώτα ανάβουν και γίνεται κάτι… μαγικό! Έκπληξη, χαρά, συγκίνηση. Το σόου θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha TV». 

Σύφωνα με το Reader συζήτηση έχει γίνει μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Alpha και για την επαναφορά του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Mega, «Το μεγάλο παζάρι». 

Fame Story 

Με τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς φερόταν να βρίσκεται σε συζητήσεις ο Νίκος Κοκλώνης τους προηγούμενους μήνες για την επαναφορά του «Fame Story» στην Ελληνική τηλεόραση. O παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τα δικαιώματα μετάδοσης για την Ελλάδα του reality talent show που έγινε γνωστό στη χώρα μας τη δεκαετία του 2000 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου που είχε προβάλλει τις τέσσερις σεζόν του προγράμματος  παρά τα δημοσιεύματα δεν φαίνεται να έδειξε ενδιαφέρον για την επιστροφή του. Αντίθετα αρνητικό για την απόκτησή του δεν ήταν το STAR εφόσον αποφασιστεί οριστικά να μην βγει στον αέρα το φθινόπωρο νέος κύκλος του «GNTM».

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ενδιαφέρον είχε δείξει για την απόκτηση του πρότζεκτ και ο ΣΚΑΪ αλλά και ο Alpha. Είχαν μάλιστα κυκλοφορήσει στην τηλεοπτική αγορά και ονόματα υποψήφιων συντελεστών εφόσον αποφασιζόταν οριστικά η υλοποίηση του μουσικού προγράμματος. Στο πλαίσιο λοιπόν της σχετικής φημολογίας που ουδέποτε φυσικά επιβεβαιώθηκε από τα ίδια τα εμπλεκόμενα πρόσωπα για την παρουσίαση είχε ακουστεί το όνομα του Νίκου Κοκλώνη, για την επιτροπή αυτά των Άννας Βίσση, Δέσποινας Βανδή, Σοφίας Αλιμπέρτη, Ναταλίας Γερμανού και Νίκου Μουτσινά για την διεύθυνση της μουσικής ακαδημίας του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και της Τζούλι Μασίνο που συμμετέχει στο τωρινό Just the two of us σε θέση δασκάλας φωνητικής.   

Σε κάθε περίπτωση σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε σχέση με το ποια πρότζεκτς θα μπουν στις ράγες της υλοποίησης με τελικό προορισμό τον «αέρα» των τηλεοπτικών σταθμών. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά Άρθρα