Super League: Δυνατές αναμετρήσεις σήμερα σε Ηράκλειο και Περιστέρι

 Super League: Δυνατές αναμετρήσεις σήμερα σε Ηράκλειο και Περιστέρι

ΟΦΗ-Άρης και Ατρόμητος-Λεβαδειακός με την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους από το Pamestoixima.gr.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League πέφτει σήμερα με 2 δυνατές αναμετρήσεις. Στις 18:00, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό και στις 19:30, στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Άρη. 

Ο Ατρόμητος κυνηγάει τη νίκη για να ελπίζει να μπει στα play off. Ο Λεβαδειακός δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ εντυπωσιάζει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες με μία ακόμα νίκη. Ο Άρης προέρχεται από 3 σερί ήττες, υποχώρησε στην 6η θέση και χρειάζεται τους βαθμούς για να μη διακινδυνεύει την είσοδό του στα play off.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στους αγώνες Ατρόμητος-Λεβαδειακός και ΟΦΗ-Άρης, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Σούπερ προσφορά* εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση

Τα μεγάλα παιχνίδια παίζονται με μία σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr.

Στη Serie A απόψε, στις 21:45, η Τορίνο αντιμετωπίζει την Κρεμονέζε και στη La Liga, στις 22:00, διεξάγεται ο αγώνας Χετάφε-Βαλένθια.

Δύο παιχνίδια γίνονται στην Πορτογαλία. Στις 21:00 η Τσάβες αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στις 23:15 η πρωτοπόρος Μπενφίκα υποδέχεται την Μποαβίστα. 

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.*

Δείτε τις προσφορές για τους σημερινούς αγώνες:

  • Ατρόμητος-Λεβαδειακός (18:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • ΟΦΗ-Άρης (19:30): Να σκοράρει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Χετάφε-Βαλένθια (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μπενφίκα-Μποαβίστα (23:15): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Σχετικά Άρθρα