Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονου και 45χρονης

 Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονου και 45χρονης

Θρίλερ με τις έρευνες στην Κρήτη για τον εντοπισμό του 44χρονου, τον οποίο οι δικοί του είδαν για τελευταία φορά την Πέμπτη και έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Οι έρευνες συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο. Αγωνία και για την 45χρονη Ελληνοβραζιλιάνα Εμμανουέλα Παυλάκη, που εργάζεται στο χώρο του τουρισμού.

Σύμφωνα με το neakriti, ώρες αγωνίας βιώνουν τα μέλη της οικογένειας του 44χρονου Νίκου Αεράκη, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη από το Ηράκλειο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίστηκαν και σήμερα. Άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σαρώνουν την περιοχή του Παλαιοκάστρου που εντοπίστηκε το Σάββατο το όχημά του.

Οι έρευνες ωστόσο έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή και εκτείνονται όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στην ξηρά, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του 44χρονου, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Στη μάχη των ερευνών σήμερα χρησιμοποιήθηκε και drone αλλά και το σκυλί της πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα οι αρχές ερευνούν μία ακόμη εξαφάνιση από το Ηράκλειο, μιας γυναίκας 45 ετών που έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τη μητέρα της. Από την περασμένη Τρίτη δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής ενώ σύμφωνα με την αδερφή της, η 45χρονη βιώνει μια δύσκολη περίοδο με ψυχολογική επιβάρυνση, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαφάνισή της 45χρονης ελληνοβραζιλιάνας Εμμανουέλας Παυλάκη, που εργάζεται στο χώρο του τουρισμού, δηλώθηκε από την αδελφή της την περασμένη Παρασκευή, ενώ το τελευταίο σημάδι που έχει καταγραφεί από το κινητό της, ήταν την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα