ΣΥΡΙΖΑ: Για τον κ. Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις

 ΣΥΡΙΖΑ: Για τον κ. Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την έρευνα του Τομέα Διαφάνειας του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ο βουλευτής της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, με την οποία ζητά να μάθει αν θα τον αποπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο:

Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Και φυσικά, πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του.

Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;»