ΗΠΑ: 24χρονη πάλεψε με θάρρος και ξέφυγε από τα χέρια επίδοξου βιαστή μέσα σε γυμναστήριο (vid)

 ΗΠΑ: 24χρονη πάλεψε με θάρρος και ξέφυγε από τα χέρια επίδοξου βιαστή μέσα σε γυμναστήριο (vid)

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 24χρονη κοπέλα από τις Η.Π.Α. όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει. Πιο συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου σε γυμναστήριο στην πόλη Τάμπα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Στο βίντεο φαίνεται η 24χρονη να ανοίγει την πόρτα στον 25χρονο χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι αμέσως μετά θα ζήσει τα πιο εφιαλτικά δευτερόλεπτα της ζωής της.

Αμέσως μετά την είσοδο του 25χρονου στον χώρο, ο δράστης της επίθεσης φαίνεται να προσπαθεί να αρπάξει από τη μέση την 24χρονη η οποία αρχικά κατάφερε να διαφύγει.

Το θύμα της επίθεσης εξήγησε ότι ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία της προκειμένου να βοηθήσει άλλες γυναίκες για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά. «Όσο αντιδράτε και τους δείχνετε ότι είστε δυνατές και δεν παραδίνεστε πιστεύω ότι είναι πιθανό να ξεφύγετε» υποστήριξε η 24χρονη. Συμβούλεψε, τέλος, τις γυναίκες να προσφεύγουν το συντομότερο δυνατό στις αρχές καθώς «όσο πιο νωρίς έχουν τις πληροφορίες, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να συλλάβουν τον δράστη».

Σε δηλώσεις της, πάντως, στην Daily Mail, η 24χρονη υποστήριξε ότι αυτό που συνέβαλε στο να αποφύγει τα χειρότερα ήταν η ενασχόλησή της με το bodybuilding. «Ήμουν σίγουρη ότι είχα την σωματική και πνευματική δύναμη για να παλέψω. Ήμουν πιο δυνατή από ό,τι πίστευα με όλη αυτή την ενασχόληση με το bodybuilding, είμαι υπερήφανη που είμαι bodybuilder» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι αυτό που θέλει είναι να δει τον 25χρονο «να παραμείνει για χρόνια στη φυλακή γιατί αυτό του αξίζει».

Σχετικά Άρθρα