Ο κύριος “Ράδιο Καψούρα” λέει πως “αυθόρμητα και χωρίς προγραμματισμό” ρώτησε τον πρωθυπουργό “εάν είναι καψούρης”!

 Ο κύριος “Ράδιο Καψούρα” λέει πως “αυθόρμητα και χωρίς προγραμματισμό” ρώτησε τον πρωθυπουργό “εάν είναι καψούρης”!

Στο πολιτικό ρεπορτάζ είναι γνωστή η άρτια οργάνωση του επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου στον σχεδιασμό των εμφανίσεων και των συνεντεύξεων Τύπου που παραχωρεί ο πρωθυπουργός. “Τίποτε δεν πέφτει κάτω, τίποτε δεν αφήνεται στο τυχαίο”, λένε με νόημα οι γνωρίζοντες. Ως εκ τούτου προκάλεσε έκπληξη η περί …καψούρας ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη. Ιδιαίτερα επειδή ο πρωθυπουργός δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται και είχε έτοιμη την “αυτονόητη” απάντηση.

Εκείνο που προκάλεσε απορία είναι πως παρεισέφρησε στις σοβαρές ερωτήσεις δημοσιογράφων περί επιδομάτων, συντάξεων, λιγνήτη και άλλων θεμάτων της επικαιρότητας, μια ερώτηση για την Ημέρα του Βαλεντίνου και την “καψούρα” και δη από ένα διαδικτυακό μέσο της Πτολεμαϊδας, όταν συχνά δεν προλαβαίνουν (…) να διατυπώσουν ερωτήσεις άλλα μέσα ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος του “Ράδιο Καψούρα”, πάντως επιμένει (μίλησε στην ΕΡΤ-άλλο παράξενο που η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση έσπευσε να αναπαραγάγει το (life style) θέμα) πως αυθόρμητα σκέφτηκε την ερώτηση, χωρίς κανέναν προγραμματισμό, επειδή γι΄ αυτόν, όπως λέει, “η καψούρα είναι τρόπος ζωής”!

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης του Ράδιο Καψούρα δηλώνει πως έκανε την ερώτηση …αυθόρμητα

“Είστε καψούρης;” – Ο άνθρωπος που έκανε την ερώτηση της ημέρας στον πρωθυπουργό μιλά στην ΕΡΤ

«Η καψούρα είναι μία ευρύτερη έννοια για μένα, ένας τρόπος ζωής, μία ιδιαίτερη κουλτούρα, καθαρά ελληνική λέξη», λέει στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Λ. Λαζαρίδης
«Είστε καψούρης;» Ξαφνιάστηκαν οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα στην Κοζάνη, όταν ο ιδιοκτήτης ενός τοπικού ιστότοπου ρώτησε τον Πρωθυπουργό, συνδυάζοντας την ερώτηση προφανώς και με τη σημερινή του Αγίου Βαλεντίνου, εάν, είναι καψούρης.

«Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του Πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ» απαντά ο Λάζαρος Λαζαρίδης από το eordaialive, «οι υπόλοιποι πιάστηκαν εξαπίνης γιατί δεν περίμεναν να υποβάλει κάποιος μια τέτοια ερώτηση». Ο λόγος συνδέεται -λέει στην ΕΡΤ ο Λ. Λαζαρίδης- αφενός με τα συναισθήματα που γεννά η σημερινή ημέρα, αλλά και με τις κουραστικές ερωτήσεις – απαντήσεις μιας συνέντευξης. Και συνεχίζει λέγοντας πως «ήθελα να σπάσω κατά κάποιον τρόπο τον πάγο και λειτούργησα αυθόρμητα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου».

Συνδέει ωστόσο ο νεαρός Λάζαρος την ερώτηση με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είναι καψούρης, «αλλά μέσα μου υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις», μας λέει, ενώ όπως υποστηρίζει, δεν σκέφθηκε να εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο το έτερον του ήμισυ: «Δεν το είχα προγραμματίσει».

Τι είναι όμως η καψούρα; «Είναι μία ευρύτερη έννοια για μένα, ένας τρόπος ζωής, μία ιδιαίτερη κουλτούρα, καθαρά ελληνική λέξη».

Σχετικά Άρθρα