• 29 Μαρτίου, 2024

Φίνου: “Με πήρε τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν” – Η απόπειρα βιασμού

 Φίνου: “Με πήρε τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν” – Η απόπειρα βιασμού

Στην απόπειρα βιασμού που βίωσε στα 16 της χρόνια, τις εκτρώσεις και το περιστατικό με τον ηθοποιό που έχει κατηγορηθεί για κακοποιητική συμπεριφορά αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Καίτη Φίνου.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός ανέφερε πως ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του θεάματος, την είχε καλέσει στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Ήμουν μεγάλη, 46-47 ετών κι έμεινα με το θράσος του και τη γλοιώδη συμπεριφορά του. Όταν έγινε το μπαμ, αμέσως είπα «κοίτα τι έκανε στα κοριτσάκια».

Πάντα τον αντιπαθούσα, πάντα ήταν και θα είναι ο πιο γλοιώδης συνάδελφος. Τώρα καταλαβαίνω και για ποιον λόγο μίλησαν τώρα αυτά τα κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

Η Καίτη Φίνου για την απόπειρα βιασμού

Στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου μίλησε για τη δική της απόπειρα βιασμού. «Εγώ όταν είχα βιαστεί, δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου. Δεν είχα βιαστεί ακριβώς, απόπειρα βιασμού ήταν. Ήμουν 16 ετών και θέλω να πω ότι το κράτησα μυστικό για πολλά χρόνια. Δυστυχώς υπάρχει και σήμερα αυτός ο νόμος της σιωπής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν ανήλικη, δεν το είχα πει σε κανέναν. Το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Εξήγησε, τέλος, και τον λόγο που κράτησε κρυφές τις εκτρώσεις που έκανε στο παρελθόν. «Με δύο συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους. Σήμερα λέω «ευτυχώς» που συνέβη, γιατί δεν άξιζαν να υπάρχουν στη ζωή μου. Πληγώθηκα, αλλά είπα ότι θα κάνω ξανά παιδί», καταλήγει.