Τζουμάκας: “Η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα” – “Ο ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει ρεύμα νίκης”

 Τζουμάκας: “Η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα” – “Ο ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει ρεύμα νίκης”

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποτύχει διατύπωσε ο Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας στο Κόκκινο και τόνισε: «Είναι απερχόμενος, δεν έχει τίποτε να πει για το μέλλον. Θα είναι δεύτερο κόμμα».

Όπως είπε στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει «να διαμορφώσουμε ρεύμα Νίκης, ρεύμα Πολιτικής και Κοινωνικής πλειοψηφίας, ρεύμα Πολιτικής Αλλαγής».

«Δεν πρέπει να ετεροπροσδιοριζόμαστε με το τι κάνει ένας απερχόμενος αρχηγός. Πρέπει να διαμορφώσουμε στρατηγική προσέλκυσης των νέων ψηφοφόρων καθώς και επαναπροσέλκυσης των ψηφοφόρων που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις πρόσφατες εκλογές», συμπλήρωσε ο κ. Τζουμάκας.

«Το εκλογικό σώμα θα κρίνει το αποτέλεσμα και από αυτό θα προκύψουν νικητές και ηττημένοι. Εμείς θέλουμε να είμαστε στην πλευρά των νικητών, δεν μας αφορά τι κάνουν τα άλλα κόμματα. Είναι δικό τους θέμα», ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης του.

Εξήγησε ακόμα πως «τα άλλα κόμματα επιδιώκουν να κάνουν συσπειρώσεις, που αυτό προκαλεί αντισυσπείρωση στην άλλη πλευρά. Αυτές οι επιλογές δημιουργούν πόλωση και είναι μειοψηφικές».

«Το πολιτικό ζήτημα της χώρας θα εκκαθαριστεί στις δεύτερες εκλογές. Η πολιτική λύση προϋποθέτει τη διασφάλιση της Δεδηλωμένης», ανέφερε.

«Εμείς είμαστε η Λύση στη χώρα, οι άλλοι είναι σχολιαστές», κατέληξε ο κ. Τζουμάκας.

Σχετικά Άρθρα