• 29 Μαρτίου, 2024

Τσιάρτας: “Δέχτηκα βολιδοσκόπηση από τη ΝΔ” – “Ανθελληνικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ”

 Τσιάρτας: “Δέχτηκα βολιδοσκόπηση από τη ΝΔ” – “Ανθελληνικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ”

Φαίνεται πως η «αποκήρυξη» του από την ίδια του την οικογένεια, η οποία ουσιαστικά τον κατηγόρησε για «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις», όχι μόνο δεν έβαλε μυαλό στον Βασίλη Τσιάρτα, αλλά σήμερα προχώρησε σε νέο παραλήρημα, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως ανθελληνικό κόμμα.

«Άνοιξε τα σύνορα και έγινε η χώρα χαβούζα, γίναμε σουρωτήρι. Τώρα δεν έχει ψηφίσει κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα, ακολουθεί την ίδια ρητορική με τους Τούρκους. Εσείς αυτό το βλέπετε ελληνικό κόμμα; Είναι ελληνική στάση; Αυτό δείχνει η στάση του», είπε στα Παραπολιτικα fm για τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, γνωστός όμως περισσότερο για τις κατά καιρούς προκλητικές του δηλώσεις, τις οποίες πλέον έχουν και πολιτική υπόσταση, ως στέλεχος του κόμματος του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Πριν όμως πει «ναι» στη συνεργασία του με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία», ο Βασίλης Τσιάρτας είχε δεχθεί βολιδοσκοπήσεις από την Ελληνική Λύση και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς πιθανότατα σε κάποιους άρεσαν οι τοποθετήσεις του, αφού οπωσδήποτε οι επαφές δεν έγιναν για να παίξει ποδόσφαιρο.

«Είχα κι από άλλα κόμματα βολιδοσκοπήσεις. Και από το κόμμα του κ. Βελόπουλου κι από τη Νέα Δημοκρατία. Από κάποια στελέχη για το αν θα με ενδιέφερε να πολιτευτώ με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα αποκαλύψω ποια στελέχη, αυτά έγιναν σε προσωπικό επίπεδο και δεν θέλω να εκθέσω κανέναν αυτή τη στιγμή. Η βολιδοσκόπηση έγινε τα τελευταία 1-2 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τσιάρτας.