• 28 Μαρτίου, 2024

Ο αποχαιρετισμός των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον Μανούσο Βολουδάκη

 Ο αποχαιρετισμός των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον Μανούσο Βολουδάκη

Τον βουλευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη αποχαιρετούν με ανακοινώσεις τους τόσο το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με οδύνη τον βουλευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη, έναν άξιο πολιτικό, έναν ακέραιο άνθρωπο και έναν πολύτιμο αγωνιστή της παράταξής μας.

Με σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος. Εξελέγη βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία το 2007, το 2012 και το 2019. Διετέλεσε επίσης Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2005 έως το 2006 και Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την περίοδο 2012-2013.

Στην οικογένειά του απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η γενναιότητα και το ήθος του Μανούσου Βολουδάκη θα λείψουν από τη δημόσια ζωή. Θα αποτελούν, ωστόσο, πάντα οδηγό για όλους εμάς στην επιδίωξή μας να ενώσουμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας.

Λόγω της απώλειας του Μανούσου Βολουδάκη, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την απώλεια του βουλευτή Κρήτης της ΝΔ.

«Ο Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε ένας πολιτικός με έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα», επισημαίνει.

«Εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά στα Χανιά το 2007 και είχε επιδείξει ένα πολύπλευρο ενδιαφέρον για πολλά και διαφορετικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και στο κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.