• 29 Μαρτίου, 2024

Καματερό: 26χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της

 Καματερό: 26χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της

Σοκ από την καταγγελία 26χρονης, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από 24χρονο. Μάλιστα, όπως περιγράφει ο δράστης την κακοποιούσε σεξουαλικά για μία ώρα.

Η 26χρονη, όπως ισχυρίζεται, μαζί με μια φίλη της, 18 ετών πήγαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, το πρωί της 31ης Ιανουαρίου, στο Καματερό. Οι δύο γυναίκες είχαν γνωρίσει τον 24χρονο μέσω Facebook.

Έπειτα από περίπου μία ώρα, ο 24χρονος και η 18χρονη πήγαν σε παρακείμενο δωμάτιο και έκαναν σεξ με τη συναίνεση της. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 26χρονη, μετά επέστρεψαν στο σαλόνι, όπου έμειναν και οι τρεις μαζί, αλλά η 18χρονη λίγο αργότερα έφυγε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται στη συνέχεια να προσέγγισε την 26χρονη και σύμφωνα με την ίδια την έπιασε από τον λαιμό και την χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο. Με την χρήση βίας την οδήγησε στο άλλο δωμάτιο και την έγδυσε. Το θύμα συγκλονίζει στην περιγραφή της καθώς όπως λέει την βίαζε για περίπου μία ώρα, παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει.

Μετά τον βιασμό, η 26χρονη ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι του δράστη, επιστρέφοντας σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, όπου φιλοξενείται. Όταν έφτασε, ενημέρωσε την συγκάτοικό της για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 24χρονου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την επόμενη ημέρα (1 Φεβρουαρίου) από τους αστυνομικούς. Ο 24χρονος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι όσα έγιναν με την 26χρονη ήταν με την συναίνεσή της. Επίσης, αρνείται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 18χρονη.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.