Κακοκαιρία Barbara: Νέες χιονοπτώσεις σε Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα – Χωρίς ρεύμα χωριά στη Βόρεια Εύβοια

 Κακοκαιρία Barbara: Νέες χιονοπτώσεις σε Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα – Χωρίς ρεύμα χωριά στη Βόρεια Εύβοια

Η κακοκαιρία Barbara συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα μας και – σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών – οι παροδικές χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης, θα ενταθούν από τις βραδινές ώρες σε πολλές περιοχές της χώρας. 

Ειδικότερα, από το βράδυ της Τρίτης (07.02.2023) αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Μαγνησίας, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική), της Εύβοιας και της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, δίνοντας νέα ύψη χιονιού σε αυτές τις περιοχές.

Στο… σκοτάδι χωριά της βόρειας Εύβοιας

Επιχείρηση μεταφοράς γεννητριών πραγματοποιείται αυτήν την ώρα προς την Βόρεια Εύβοια, με σκοπό την επαναφορά της ηλεκτροδότησης σε χωριά, που επί ώρες βρίσκονται στο σκοτάδι.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης τα οχήματα που κάνουν την μεταφορά έχουν κολλήσει μέσα στο χιόνι στην περιοχή Άγιος, με τους υπεύθυνους αλλά και την συνδρομή μηχανημάτων του Δήμου και της Περιφέρειας υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά και του Αντιδημάρχου Δήμου Κιαπέκου να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα οχήματα.

Σχετικά Άρθρα