Βαρεμένος για Καραμανλή – “Δεν κάνω “δήλωση μετανοίας” – Αντέδρασε απέναντι στην ιεροσυλία”

 Βαρεμένος για Καραμανλή – “Δεν κάνω “δήλωση μετανοίας” – Αντέδρασε απέναντι στην ιεροσυλία”

Για το επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (04.02.2023) στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος. 

«Έδωσα τις εξηγήσεις μου αμέσως μετά από το περιστατικό με την Άννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό «αέρα» και το περιστατικό έληξε εκεί» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, για το επεισόδιο με την φωτογραφία, την οποία κρατούσε η συνάδελφος του της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, την οποία εκείνος άρπαξε από τα χέρια της, τσαλάκωσε και πέταξε προς το μέρος της, εμφανώς εκνευρισμένος.

«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση μετανοίας σε έναν μηχανισμό που ενεργοποιήθηκε τρεις ώρες μετά, οπότε βγήκε μια ανακοίνωση και η κ. Καραμανλή άλλαξε την στάση της και μιλούσε για σεξιστική επίθεση» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Σε μένα έχει χώρο και ο συναισθηματισμός και ο αυθορμητισμός, βέβαια πάντοτε ελεγχόμενος. Έχω δώσει στην Βουλή τις εξετάσεις μου. Ανεβαίνω στο βήμα και δεν λέω ένα ποίημα, μιλάω από στήθους και με συναισθηματισμό», είπε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Στρέφοντας τα πυρά του προς την ΝΔ, είπε «εσείς μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, η καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Για τους άλλους, για τον μηχανισμό που σας είπα, είμαι εδώ, δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ και να αλλοιωθεί ίσως η πορεία μου τόσα χρόνια στην Βουλή».

«Εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι βρισκόμουν μπροστά σε μια ιεροσυλία. Εάν ήταν να ανοίξουμε εκείνη την στιγμή την συζήτηση για την απώλεια των δύο αεροπόρων μας, θα έπρεπε όλοι να σιωπήσουμε. Αντέδρασα όπως αντέδρασα σε εκείνη την ιεροσυλία εκείνη την στιγμή», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχετικά Άρθρα