• 28 Μαρτίου, 2024

“Πόλεμος” ανακοινώσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας

 “Πόλεμος” ανακοινώσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας

“Πόλεμος” ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν στον ορισμό του Elite Ιβάν Κρούζλιακ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για ορισμό – πρόκληση και ζητά την αντικατάσταση του Σλοβάκου λόγω… Μίχελ, καθώς και εξαιτίας μίας διαμαρτυρίας που είχε κάνει σε παλιότερο ευρωπαϊκό ματς. Επιπρόσθετα, οι Πειραιώτες αναφέρθηκαν σε «ανοιχτή πρόκληση» και σε «σχέδιο της συμμμορίας κατά του Ολυμπιακού».

H ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

ΠΑΟΚ: «Αν μπορεί ο Λούμπος, μπορεί κι η Σκλεναρίκοβα»

Η απάντηση του ΠΑΟΚ; Με το ίδιο σκεπτικό, «μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο».

Μάλιστα, υπενθυμίζουν πως υπήρξε συμφωνία για να οριστεί elite, κλείνοντας την τοποθέτησή τους με την ευχή να μην θυμούνται καν το όνομα του Ιβάν Κρούζλιακ μετά το τέλος του ντέρμπι!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Ολυμπιακός: «Να αλλάξει ο διαιτητής, αλλιώς θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο…»

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ορισμό του Κρούζλιακ στην Τούμπα, αναφέροντας με νόημα πως αν δεν αλλάξει ο διαιτητής: «θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»!
Ακόμα μία άκρως επιθετική ανακοίνωση από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, για τον ορισμό του Elite Σλοβάκου Ιβάν Κρούζλιακ στο κυριακάτικο ντέρμπι. Μετά την απάντηση που έδωσε ο ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες εξαπέλυσαν νέα πυρά και ζητούν να παραδοθεί η αλληλογραφία Μπένετ με τις ομοσπονδίες των κορυφαίων πρωταθλημάτων για την ανεύρεση διαιτητή, όπως επίσης και την αντικατάσταση του 38χρονου ρέφερι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο.

Νέα απάντηση του ΠΑΟΚ

Νέα απάντηση του ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό, κλείνοντας την… όποια αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό που επιχειρεί να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του ντέρμπι: «Χυδαία είναι η συλλογιστική σας, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια».

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με ένα τοποθέτηση και υστερόγραφο κατά του ΠΑΟΚ, ο οποίος σήκωσε για τελευταία φορά το γάντι, υποστηρίζοντας πως: «Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».