Λοβέρδος: “Θα είναι ψηλά στην ατζέντα των εκλογών οι υποκλοπές- Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε βρώμικα στις κάλπες κι εμείς δεν θα μαδάμε μαργαρίτες”

 Λοβέρδος: “Θα είναι ψηλά στην ατζέντα των εκλογών οι υποκλοπές- Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε βρώμικα στις κάλπες κι εμείς δεν θα μαδάμε μαργαρίτες”

Το ερώτημα που τέθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Ανδρέα Λοβέρδο (Realfm) αφορούσε στο εάν το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι λόγος για να μην συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τη Ν.Δ, εφόσον εκείνη είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού χαρακτήρισε αθλιότητα όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου περί εκβιασμού (αναγνωρίζοντας πως η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ηπιότερη), επισήμανε πως οι υποκλοπές θα είναι βασικό θέμα και πολύ υψηλά στην προεκλογική ατζέντα και για το κόμμα του.

Ωστόσο τόνισε:

“Λέμε άλφα πριν τις εκλογές και το βράδυ των εκλογών λέμε βήτα, συμβαίνει στην πολιτική. Είναι άκαιρο να συζητά κανείς τι θα κάνει το κόμμα μου την Κυριακή των εκλογών. Εμείς έχουμε στόχο, όποια κι αν είναι η επιλογή μας να στηριζόμαστε σε ένα μεγάλο εκλογικό ποσοστό. Χωρίς αυτό το μεγάλο ποσοστό δεν θα έκανα ποτέ το λάθος να σας πω τι θα κάναμε το βράδυ των εκλογών. Δεν μπορώ να δώσω άμεση απάντηση στο ερώτημα.”, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο που υπονόησε το ερώτημα.

Για την πιθανότητα συνεργασίας του δεύτερου και του τρίτου κόμματος, εάν δεύτερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

“Αυτό το έχει απορρίψει ο κ. Τσίπρας, βέβαια μετά σταμάτησε να το λέει. Χθες χαρακτήρισε ως λάθος την λογική του διμετώπου. Αυτή είναι μια πολιτική κριτική και μακάρι να πάμε έτσι στις εκλογές. Δεν θα πάμε όμως. Θα πάνε (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) σκληρά και βρώμικα στις εκλογές, εμείς βρώμικοι δεν είμαστε αλλά θα πάμε σκληρά. Έχουμε ένθεν κακείθεν βρώμικο παιχνίδι και εμείς δεν θα μαδάμε μαργαρίτες γιατί ενδεχομένως θα είναι υπαρξιακή η εκλογική μάχη για εμάς”.

Σχετικά Άρθρα