ΔΕΗ: Τι είναι το e-selfMetering-Πώς να αποκτήσετε έλεγχο του μετρητή σας

 ΔΕΗ: Τι είναι το e-selfMetering-Πώς να αποκτήσετε έλεγχο του μετρητή σας

Με το e-SelfMetering έχετε τη δυνατότητα να καταχωρίσετε την πραγματική κατανάλωση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού την έχετε καταμετρήσει και ελέγξει στον μετρητή σας. Με το σύγχρονο αυτό εργαλείο καταμέτρησης, έχετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας και πληρώνετε ό,τι έχετε καταναλώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες καταχώρισης της ένδειξής σας, είτε μέσω myΔΕΗ είτε από τον έγχαρτο λογαριασμό σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε να ειδοποιηθείτε είτε με SMS είτε με e-mail.

  • Αφορά τις χρεώσεις προμήθειας.

Ήδη, σε 74 καταστήματα προσφέρεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης με προγραμματισμένο ραντεβού, χωρίς καμία αναμονή. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το appointment.dei.gr να κλείνουν το δικό τους ραντεβού, online για να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς αναμονή, στο κατάστημα που επιθυμούν και την ώρα που θέλουν.

https://twitter.com/DEI_GR/status/1463079292288577538?s=20&t=IP0LdNqSWteBM0zjOP_6Fg

Συχνές ερωτήσεις
Σε ποιους απευθύνεται;
Το e-SelfMetering αφορά τους οικιακούς πελάτες χαμηλής τάσης και τους επαγγελματικούς πελάτες Γ21 και Γ23.

Δεν αφορά παροχές με ισχύ και άεργα, Φωτοβολταϊκά, Net metering, Αγροτικά τιμολόγια – Διακοπτόμενα, τιμολόγια Φωτισμού Οδών & Πλατειών και Γ22.

Σχετικά Άρθρα