Ρέθυμνο: Ελεύθεροι οι 4 για την άγρια συμπλοκή έξω από μπαρ – Στο νοσοκομείο οι άλλοι δυο

 Ρέθυμνο: Ελεύθεροι οι 4 για την άγρια συμπλοκή έξω από μπαρ – Στο νοσοκομείο οι άλλοι δυο

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι τέσσερις από τους συνολικά έξι εμπλεκόμενους στην αιματηρή συμπλοκή στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου. Στο νοσοκομείο παραμένουν ο 32χρονος αστυνομικός και ο 25χρονος.

Πλέον μένει να ασκηθούν ποινικές διώξεις στον 32χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται με τραύμα από μαχαίρι και στον 25χρονο που τραυματίστηκε από σφαίρα στη διάρκεια της συμπλοκής στο Ρέθυμνο έξω από μπαρ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το μεσημέρι της Τρίτης (31.01.2023) οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες για το αιματηρό περιστατικό αφέθηκαν ελεύθεροι υπό  όρους.

Πρώτος απολογήθηκε ο πατέρας του αστυνομικού. Ο 54χρονος είναι υπάλληλος στο μπαρ έξω από το οποίο έγινε το σοβαρό επεισόδιο. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αμέσως μετά στο γραφείο του ανακριτή Ρεθύμνου οδηγήθηκαν οι τρεις συγγενείς του 25χρονου, κύριου κατηγορούμενου.

Πρόκειται για τον 28χρονο αδερφό του, που κατηγορείται για συμμετοχή σε συμπλοκή, και τα δύο ξαδέρφια τους, έναν 28χρονο και έναν 21χρονο, που κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή και οπλοκατοχή.

Μετά την απολογία τους και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο να μην φύγουν από τη χώρα.

Ρέθυμνο: Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου. Η παρέα των τριών αδερφών πήγε σε ένα μπαρ του Ρεθύμνου και αφού προκάλεσαν φασαρίες και καβγάδες έφυγαν. Στη συνέχεια πήγαν σε ένα δεύτερο μπαρ με τον 54χρονο πορτιέρη (σ.σ. πατέρα του 32χρονου αστυνομικού) να μην τους επιτρέπει την είσοδο.

Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τα τρία αδέρφια να απειλούν τον εργαζόμενο. Στο σημείο βρισκόταν και ο 32χρονος γιος του και αστυνομικός. Όταν είδε να βγαίνει μαχαίρι, μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Ο ίδιος στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον 25χρονο αδερφό στην κοιλιά και στο πόδι.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και παραμένουν για νοσηλεία, εκτός κινδύνου.

Σχετικά Άρθρα